top of page
Online Meeting

Konsultointi

Aloita yritystoimintasi vahvalla pohjalla tai vie jo olemassa oleva liiketoimintasi uudelle tasolle DigiLick Oy:n asiantuntijoiden avulla. Tarjoamme nyt uusille yritysasiakkaillemme 45 minuutin veloituksetonta talouskonsultointia, jossa käydään läpi yrityksesi taloudelliset kysymykset ja haasteet. Konsultointi tarjoaa oivalluksia ja ratkaisuja, ei myyntipuhetta.

DigiLick Oy – Asiantuntija-apua ja strategista neuvontaa yrityksesi kasvuun

DigiLick Oy erikoistuu yritysten konsultointiin, tarjoten asiantuntevaa neuvontaa ja sparrausta, joka auttaa yrityksiä navigoimaan haastavissa tilanteissa ja hyödyntämään markkinoiden mahdollisuuksia. Meidän tavoitteemme on varustaa sinut tarvittavilla työkaluilla ja tiedolla, jotta voit itse toteuttaa ja hallinnoida yrityksesi toimintoja tehokkaasti.

Yritysneuvontapalvelu

  • Hyvä yritysneuvoja on erinomainen kysymysten esittäjä, mikä on tärkeää, sillä monet kerrat ratkaisut yrityksesi haasteisiin ovat jo olemassa, mutta ehkä piilossa tai tunnistamattomina. Taitava neuvonantaja osaa kartoittaa nämä avainelementit ja tuoda ne esiin keskustelun kautta.

  • Yritysneuvojan rooli ei rajoitu vain neuvonantoon; hän tarjoaa sinulle erilaisia strategisia vaihtoehtoja, jotka sopivat yrityksesi tilanteeseen ja tavoitteisiin. Lisäksi hän toimii sparrauskumppanina, joka motivoi ja kannustaa sinua jatkuvasti. Vaikka päätöksenteon valta pysyy aina sinulla, yrityksen omistajana, yritysneuvoja auttaa sinua näkemään tilanteet uusista näkökulmista ja ohjaa sinua kohti optimaalisia ratkaisuja.

  • Lisäksi, yritysneuvojan kanssa työskentely tuo käytännöllisiä hyötyjä. Hän auttaa sinua asettamaan selkeitä ja saavutettavissa olevia tavoitteita, ja tarjoaa konkreettisia työkaluja ja menetelmiä, jotka auttavat sinua saavuttamaan nämä tavoitteet. Olipa kyseessä sitten liiketoiminnan kasvattaminen, uusille markkinoille meno tai kustannustehokkuuden parantaminen, yritysneuvoja varustaa sinut tarvittavilla resursseilla, jotta voit edistää yrityksesi menestystä tehokkaasti.

  • Työskentely yritysneuvojan kanssa on investointi, joka maksaa itsensä takaisin parempana päätöksentekona, tehokkaampana toimintana ja vahvempana markkina-asemana.

koirat puku päällä digilick.png
Navigating in Woods

Liiketoiminnan ohjaus

DigiLick Oy tarjoaa yritysjohdolle reaaliaikaisen näkymän liiketoiminnan tilanteeseen. Ajantasainen kirjanpito ja taloudelliset tiedot auttavat tekemään tietoon perustuvia päätöksiä, seuraamaan taloudellista suorituskykyä ja reagoimaan nopeasti muutoksiin.

Velvoitteiden noudattaminen

Lakisääteisten velvoitteiden, kuten tilinpäätösten, veroilmoitusten ja vuosikertomusten, oikea-aikainen täyttäminen on ratkaisevan tärkeää. Ajantasainen taloushallinto varmistaa, että nämä velvoitteet hoidetaan määräaikaan mennessä, mikä auttaa välttämään sakkoja ja muita seuraamuksia.

Mies sahaa puuoksaa pois.jpg
Image by Fabian Blank

Kustannustehokkuus

DigiLick Oy:n sähköinen taloushallinto vähentää merkittävästi manuaalista työtä ja automatisoi rutiinitehtävät, kuten laskujen käsittelyn. Tämä säästää aikaa ja resursseja, parantaen yrityksen kustannustehokkuutta.

Paremman palvelun tarjoaminen asiakkaille

Voit luottaa siihen, että talousasiat hoidetaan tehokkaasti ja että saat ajantasaista tietoa liiketoimintasi tilasta.

Image by Cookie the Pom
Casual Business Meeting

Sijoittajien ja sidosryhmien luottamus

Sijoittajat ja sidosryhmät luottavat ajantasaisiin taloustietoihin. Ne tarjoavat luottamusta yrityksen vakavaraisuuteen ja päätöksiin liittyen kehitykseen.

Verosuunnittelu

Ajantasainen taloushallinto mahdollistaa tehokkaamman verosuunnittelun. Voit tunnistaa mahdollisuudet säästää veroissa ja optimoida verotusta.

Image by James Pond
Finishing Line

Kilpailuetu

Yritykset, jotka tarjoavat ajantasaista taloushallintoa ja reagoivat nopeasti muutoksiin, saavat kilpailuetua markkinoilla. Tämä voi auttaa houkuttelemaan uusia asiakkaita ja kasvattamaan liiketoimintaa

DigiLick Oy – Kokonaisvaltaista taloushallintoa ja markkinointiosaamista

DigiLick Oy ymmärtää, että menestyvän yrityksen sydän sykkii kahdessa rytmissä: tarkassa taloushallinnossa ja tehokkaassa markkinoinnissa. Meidän tehtävämme on varmistaa, että molemmat osa-alueet toimivat saumattomasti yhteen, tukien yrityksesi kasvua ja menestystä.

Taloushallinto – vankka perusta liiketoiminnallesi

Taloushallintomme tarjoaa luotettavan perustan yrityksesi päivittäiselle toiminnalle. Kattavat kirjanpito-, laskutus- ja palkanlaskentapalvelumme varmistavat, että talousasioidesi hallinta on aina ajan tasalla ja läpinäkyvää. Tämä antaa sinulle vapauden keskittyä ydinliiketoimintaasi, tietäen että talousasiat ovat ammattilaisten käsissä.

Markkinointi – kasvun katalysaattori

Tässä kohtaa astuu esiin markkinointimme. Kun taloushallinto on järjestyksessä, on aika katsoa eteenpäin ja laajentaa liiketoimintaa. Markkinointipalvelumme ovat suunniteltu juuri tähän tarkoitukseen. Me autamme sinua tunnistamaan ja tavoittamaan kohdeyleisösi, rakentamaan brändiäsi ja viestimään tehokkaasti arvostasi markkinoilla.

Taloudesta markkinointiin – saumaton siirtymä

DigiLick Oy:n ainutlaatuinen vahvuus on kyky yhdistää nämä kaksi aluetta. Hyödynnämme taloushallinnon tuottamaa dataa markkinointistrategioidesi kehittämisessä. Tämä tarkoittaa, että markkinointitoimenpiteesi perustuvat aina reaaliaikaiseen ja tarkkaan taloustietoon, mikä mahdollistaa kohdennetummat ja tehokkaammat markkinointikampanjat.

Yhteistyössä kohti menestystä

Olipa kyseessä sitten taloushallinnon optimointi tai markkinoinnin tehostaminen, DigiLick Oy on kumppanisi. Yhdistämällä nämä kaksi keskeistä liiketoiminnan aluetta, autamme sinua saavuttamaan yrityksesi tavoitteet ja kasvattamaan menestystäsi markkinoilla.

bottom of page