Henkilökohtainen Google Ads -konsultaatio

Opi tekemään Google -mainontaa tehokkaasti asiantuntijan opastuksessa.

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi alle:

Mitä koulutus sisältää?

Yksityinen koulutus, jossa opit oleellisimman toimivan hakusanamainonnan tekemisestä Googlessa. Jos olet jo pidemmällä aiheessa, keskitytään tulosten parantamiseen.

Opit nämä asiat

Millainen on toimiva kampanjarakenne mainosryhmineen ja mainoksineen juuri sinun yrityksellesi

Kenelle tämä kurssi on?

Miten teet hakusanatutkimusta ja löydät hyvät avainsanat mainosryhmiisi

Mitkä ovat toistuvia mainonnan optimointirutiineja, joilla parannat mainontasi tehokkuutta

Sinulle, jonka vastuulla Google Ads -mainonnan tekeminen on yrityksessänne. Ehkä olet vasta-alkaja ja haluat päästä vauhtiin ja välttää karikot. Ehkä olet jo kokeneempi Google Adsin käyttäjä, mutta haluat parempia tuloksia mainonnasta.

Kurssin vetäjästä

- Antti Koskinen -

Antti Koskinen on Googlen sertifioima hakusanamarkkinoinnin asiantuntija, joka johdattaa sinut Google-mainonnan saloihin järjestelmällisesti ja ymmärrettävästi. Antilla on 16 vuoden kokemus sähköisistä palveluista sekä yritysten välisestä ja kuluttajille suuntautuvasta markkinoinnista usean eri yhtiön palveluksessa. Vuodesta 2017 hän on ollut digiyrittäjä tavoitteenaan auttaa suomalaisia yrityksiä saamaan enemmän kauppaa.

Digilickin koulutus auttoi meitä pääsemään helposti kiinni meille vieraaseen maailmaan, Googlen palveluiden, kuten Google Adsin ja Analyticsin käyttöön. Koulutus oli rakennettu meidän tarpeet huomioiden. Opimme ymmärtämään digimarkkinoinnin periaatteita sekä käyttämään opittua oman markkinointimme suunnitteluun. Antti ja Petri olivat asiantuntevia, helpostilähestyttäviä ja innostavia kouluttajia.

JJ Aalto

Omistaja

Mukawa Oy

Antin opeilla saimme sivuston kävijämäärän merkittävää kasvua. Olen erittäin tyytyväinen. Suosittelen!

Laura Blomqvist

Omistaja

Terapiatalo Quu