Pian avautuu Digilickin online-koulutus! 

"Digilickin koulutus auttoi meitä pääsemään helposti kiinni meille vieraaseen maailmaan, Googlen palveluiden, kuten Google Adsin ja Analyticsin käyttöön. Koulutus oli rakennettu meidän tarpeet huomioiden. Opimme ymmärtämään digimarkkinoinnin periaatteita sekä käyttämään opittua oman markkinointimme suunnitteluun. Antti ja Petri olivat asiantuntevia, helpostilähestyttäviä ja innostavia kouluttajia."

- Terapiatalo Quu

Haluaisitko tehdä Google-mainontaa, mutta et tiedä mistä aloittaa? Osallistu Digilickin verkkokoulutukseen niin tiedät! Koulutuksen valmentajana toimii Googlen sertifioima hakusanamarkkinoinnin asiantuntija, Antti koskinen, joka johdattaa sinut Google-mainonnan saloihin järjestelmällisesti ja ymmärrettävästi. 

 

Tämä on sinulle sopiva koulutus jos Google-mainonta on sinulle joko uutta tai jo hieman tuttua, mutta haluat kehittää osaamistasi ja saada mainonnan toimivammaksi. Koulutuksessa keskitytään Google Adsin toimintaperiaatteisiin, hyvän kampanjarakenteen tekemiseen, mainosten tekemiseen laajennuksineen sekä mainonnan päivittäisiin optimointirutiineihin. Koultuksen päätteeksi sinulla on hyvälaatuinen Google-mainonta käynnissä!

 

Saat n. 150 sivuisen ohjekirjasen, jonka oppeihin voit aina palata. Samoin n. 6 tuntia koulutusvideoita on käytössäsi vuoden verran koulutuksesta.

 

Tee päivän paras päätös ja tule mukaan verkkokoulutukseen!

Mitä?

Google Ads verkkokoulutus, jossa opit kehittämään osaamistasi ja saamaan mainonnan toimivaksi.  

Kenelle?

Henkilöille, joille Google-mainonta on uutta tai jo hieman tuttua.

Missä ja milloin?

24h ihan missä vaan on internet-yhteys

Hinta?

Hinta päivitetään heti, kun kurssi on valmis!

 
  • LinkedIn Digilick.com
  • Digilick.com Facebook-sivut
Ite wiki icon white.png

Tykkää meistä

Facebookissa!

Digilick.com | OstosKortteli.fi 

NytAlessa.com Offers Oy | Y-tunnus 2853021-4  

| info@digilick.com | Suomi, Finland

© 2019 NytAlessa.com Offers Oy    

Rekisteri- ja tietosuojaseloste