Google Ads verkkokoulutus

"Koulutus oli hyvin konkreettinen ja paljon tuli vinkkejä. Myös kiva kun chatissä vastattiin viesteihin. Sisältö oli johdonmukainen ja kattava."

"Toimiva paketti. Kouluttajaa oli helppo ja miellyttävä seurata."

"Hyvät kouluttajat, lisää tällaisia. Minusta tosi hyvä setti, paras pitkään aikaan."

Haluaisitko tehdä Google-mainontaa, mutta et tiedä mistä aloittaa? Osallistu Digilickin verkkokoulutukseen niin tiedät! Koulutuksen valmentajana toimii rautainen ammattilainen, Antti Leino joka johdattaa sinut Google-mainonnan saloihin järjestelmällisesti ja ymmärrettävästi. 

 

Tämä on sinulle sopiva koulutus jos Google-mainonta on sinulle joko uutta tai jo hieman tuttua, mutta haluat kehittää osaamistasi ja saada mainonnan toimivammaksi. Koulutuksessa keskitytään Google Adsin toimintaperiaatteisiin, hyvän kampanjarakenteen tekemiseen, mainosten tekemiseen laajennuksineen sekä mainonnan päivittäisiin optimointirutiineihin. Koultuksen päätteeksi sinulla on hyvälaatuinen Google-mainonta käynnissä!

 

Saat n. 150 sivuisen ohjekirjasen, jonka oppeihin voit aina palata. Samoin n. 6 tuntia koulutusvideoita on käytössäsi vuoden verran koulutuksesta, jonka tekijänä on Antti Koskinen.

 

Tee päivän paras päätös ja tule mukaan verkkokoulutukseen!

Mitä?

Google Ads verkkokoulutus, jossa opit kehittämään osaamistasi ja saamaan mainonnan toimivaksi.  

Kenelle?

Henkilöille, joille Google-mainonta on uutta tai jo hieman tuttua.

Missä ja milloin?

24h ihan missä vaan on internet-yhteys

Hinta?

159 €+ alv (norm. 199€)