OstosKortteli.fi - hyödyt yrittäjille:

TEEMME MARKKINOINTIA PUOLESTASI

 
Salama vaaleanpunainen mustia pieniä tähtiä

OstosKortteli.fi panostaa kuluttajamarkkinointiin, jotta sivustolla olisi jatkuvasti kävijöitä. OstosKortteli.fi tekee Google Ads ja Facebook-mainonnan lisäksi sissimarkkinointia ja myymälämarkkinointia.

OstosKortteli yhdistää digitaalisuuden ja kivijalkaliikkeet. Tavoite on, että kauppiaat saavat mahdollisimman paljon näkyvyyttä. Kuluttajat taas huomaavat yrittäjät yhdessä paremmin. Toisten mainonta hyödyttää myös omaa yritystä.

 

Jokainen yrittäjä saa oman sivun, jolla näkyvät vain hänen tiedot, tarjoukset ja uutuudet. Tätä sivua kannattaa käyttää hyväksi muussa markkinoinnissa. Ristiinlinkittäminen nostaa Googlen maksutonta löydettävyyttä.

 

SAAT MAINOSTAA NIIN PALJON KUIN HALUAT

silmä vaaleanpunainen iiris, ripset alhaalla kulmakarvat piirros

Rajattomassa paketissa ei ole rajoituksia mainosten määrässä. Hinta ei nouse, vaikka julkaisisit kuinka paljon tarjouksia tahansa. Voit ilmoittaa myös uutuuksista sivustolla. Aloita mainostaminen kuluttajille heti käyttämällä ilmaisversiota, jossa saat ilmoittaa ilmaiseksi 3 tarjousta ja 3 uutuutta kuukaudessa.


OstosKortteli -palvelu on tarkoitettu yrittäjille, joilla on tuotteita/palveluita kuluttajille. Ideana on, että yrittäjät voivat itse tehdä mainoksia palveluun helposti esim. kännykällä. Mitä aktiivisempi olet, sitä enemmän saat näkyvyyttä. 

Saat myös linkin omille sivuille, joka taas puolestaan nostaa sivujasi Google-haussa. 

 

EI PROVISIOTA, EI PIILOKULUJA

pääkallo mustavalkoinen piirros

Jos tarjous on liian hyvä ollakseen totta, siinä on yleensä jokin koira haudattuna. Meillä tiedät mitä saat. Sano EI piilokuluille! Ja meidän ilmaisversio on oikeasti ilmainen aina. Ei mitään piilokuluja. Kyse ei siis ole mistään kokeiluversiosta, joka muuttuisi maksulliseksi tietyn ajan jälkeen. Ilmaisessa versiossa voit mainostaaa kuluttajille 3 tarjousta ja 3 uutuutta per kuukausi. Jos haluat mainostaa rajatta, eli niin monta tarjousta ja uutuutta kuin sielu sietää, niin silloin voit aina halutessasi päivittää tilauksen rajattomaan pakettiin.

Markkinoinnin tulee olla jatkuvaa, eikä se saa jäädä tekemättä resurssipulan takia. Tämän takia työkalut, joissa kustannukset eivät nouse hallitsematta, ovat käteviä. Yleensä markkinointia kaivataan eniten juuri silloin, kun siihen ei ole laittaa esim. rahallisia resursseja.

 

ASIAKKAILLA ON OSTOHOUSUT JALASSA

Vaaleanpunainen sydän jossa valkoinen nauha ympärillä

OstosKortteli.fi kävijät haluavat löytää ostettavaa, joten OstosKortteli.fi -sivustolla kannattaa mainostaa. Sivustolla tavoittaa oman alueen kuluttajia, jotka etsivät ostettavaa. Tämä on iso ero verrattuna esim. Facebookiin, jossa käyttäjät haluavat tietää, mitä kavereille kuuluu.  Lehdistä taas halutaan lukea mitä paikkakunnalle kuuluu. OstosKortteli.fi -sivustolta ihmiset haluavat löytää tarjouksia, eli he ovat valmiiksi ostomoodissa.