KICK THE BUSINESS UP AGAIN!

Kaipaatko nostetta koronan aikaiseen tai jälkeiseen markkinointiin ja myyntiin? 
Tilaa meiltä avaimet-käteen-myynninedistämisen -paketti.

Markkinointipaketit

LET´S GIVE A TRY

XS-paketti

2500€, josta 1000€ käytetään 1-3 kuukauden aikana verkkomainontaan

Paketti sisältää visuaalisen tuotannon laskeutumissivulle ja mainoksiin kuvapankkikuvilla, some-noston, laskeutumissivun palvelintilan ja lasketuumissivun tekstit sekä mainokset hakusanamainontaan, Facebook-mainontaan ja Google-bannerimainontaan. Yksi kommentointikierros materiaaleihin. Laitamme kampanjat pyörimään ja raportoimme tulokset.

ROCK THE BOAT

S-paketti

4000€, josta 2000€ käytetään 1-3 kuukauden aikana verkkomainontaan

Paketti sisältää sähköisen uutiskirjeen myyntitekstin, visuaalinen tuotannon kirjeeseen, laskeutumissivulle ja mainoksiin kuvapankkikuvilla, some-noston, laskeutumissivun palvelintilan ja sivun tekstit sekä mainokset hakusanamainontaan, Facebook-mainontaan ja Google-bannerimainontaan.  Yksi kommentointikierros materiaaleihin.  Laitamme kampanjat pyörimään, seuraamme kuukausittain kehitystä, teemme muutoksia mainoksiin  ja raportoimme tulokset.

FLY TO THE MOON AND BACK

M-paketti

6000€, josta 3500€ käytetään 1-3 kuukauden aikana verkkomainontaan

Paketti sisältää sähköisen uutiskirjeen myyntitekstin, 2 some-postausta,  visuaalinen tuotannon kirjeeseen, laskeutumissivulle, somepostauksiin ja mainoksiin kuvapankkikuvilla, laskeutumissivun palvelintilan ja sivun tekstit sekä mainokset hakusanamainontaan, Facebook-mainontaan ja Google-bannerimainontaan. Yksi kommentointikierros materiaaleihin.  Laitamme kampanjat pyörimään, seuraamme kuukausittain kehitystä, teemme muutoksia mainoksiin  ja raportoimme tulokset.

Hintaan lisätään voimassa oleva alv. Mediakulut laskutetaan luottokortiltasi.

 

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää? Tai laita lomakkeella postia

Ota yhteyttä