top of page
  • Kirjoittajan kuvaDigilick Asiakaspalvelu

Referenssi Labmaster

" Meille on tärkeää, että sivuja on helppo päivittää. Koska meillä moni ihminen päivittää sivuja, on hyvä, että versiohallinta pysyy hallinnassa, ja tarvittaessa pääsemme käsiksi myös vanhempiin versioihin. Yhteistyö Digilickin kanssa on ollut helppoa ja olemme saaneet aina apua, kun on tarvittu. Suosittelemme lämpimästi Digilickin palveluita."

Anssi Suominen


Diagnostiikkasovelluksiin erikoistunut Labmaster toimii Turussa. Yhtiölle on tärkeää, että heidän kotisivunsa toimivat moitteettomasti. Haetun informaation pitää löytyä kotisivuilta helposti ja yhteydenoton pitää onnistua ongelmitta.

Labmasterissa tapahtuu paljon ja yritys menee hurjaa vauhtia eteenpäin. Siitä on hyvä myös sivustolla vierailevien tietää. Labmasterin sivuilta löytyykin helposti viimeisimmät uutiset miten yhtiön maailmanvalloitus etenee. Myös Twitter -syöte on ajantasalla ja päivittyy Labmasterin kotisivuille automaattisesti.Asiakkaat löytävät Labmasterin opasvideoita ja käyttöohjeita sivustolta. Videoita pystyy upottamaan kotisivuille vaivatta ilman mitään koodausosaamista. Asiakkaille on kätevää antaa suoria linkkejä käyttöohjeisiin ja videoihin, jotka olisivat sähköpostilla liian suuria lähetettäväksi. Näin myös varmistetaan, että asiakkailla on aina uusimmat käyttöohjeet ja videot käytössä.


Digilick.com on ketterä digitoimisto, jolta saat vaivatta niin kotisivut,hakukoneoptimoinnin,Google Ads-mainonnan kuin mainosvideotkin. Tutustu myös kivijalkaliikkeiden mainospaikkaan, Ostoskortteli.fi-palveluumme. Katso mitä asiakkaamme ovat meistä sanoneet ja ota yhteyttä jo tänään!

#labmaster #kotisivut #referenssi #digilick #wix

60 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki