• Digilick Asiakaspalvelu

Referenssi Kauneussalonki Beauty+ kotivisut

”Sivuista tuli kauniit ja palveluni on ryhmitelty selkeästi, jotta asiakkaat ne varmasti sivuilta löytävät. Myös kuvien ja blogitekstien lisääminen on helppoa, joten jatkossa pystyn päivittämään sivun sisältöä vaivattomasti itse. Kiitokset Pirjolle hyvästä yhteistyöstä!”

Kristiina Raudsaar, omistaja.

Kauneussalonki Beauty+:n sivuille halusimme ennen kaikkea tuoda palvelut selkeästi näkyviin, sillä palveluvalikoima on todella laaja. Kaikki palvelut ansaitsevat kuitenkin oman palstatilansa, joten loimme omat sivut palveluille ja sijoitimme palvelut myös navigointivalikkoon nopeuttamaan halutun palvelun valintaa. Myös kuvagalleria on kauneussalongille tärkeä, sillä laadukkaat kuvat toteutetuista hienoista asiakastöistä ovat salongille paras käyntikortti. Kuvia löytyy kaikkien eri palveluiden lopputuloksista, joten laitoimme niitä galleriaan runsaasti ja kategorisoimme ne myös palveluiden mukaan. Näin ollen ajanvarausta miettivän asiakkaan on helppoa käydä esimerkiksi tarkastelemassa vain ripsienpidennyksiin liittyvät kuvat.


Ajanvarauksen pitää myös toimia saumattomasti kotisivun kautta, ja tämän vuoksi integroimme Beauty+:n käyttämän Timma-ajanvarauksen suoraan ajanvaraussivuille. Salongin asiakkaan näkökulmasta palvelu toimii näppärästi kotisivun sisällä, eikä aikaa varatessa käy ilmi, että ajanvaraus tehdään itse asiassa ulkopuolisen palvelun kautta.


Koska palveluja, kuvia, ja palvelukuvauksia on paljon, on myös hakukoneoptimoinnin kannalta tehtävä paljon työtä. Niinpä kirjoitimme nyt luomillemme sivuille huolelliset url-osoitteet, nimikkeet sekä tekstikuvaukset, jotta hakukoneet saavat mahdollisimman selkeän kuvan sivujen sisällöstä, mikä puolestaan edistää niiden näkyvyyttä kun joku hakee sivuilla mainittuja palveluita. Koulutuksessamme opastimme myös sivujen omistajaa päivittämään nämä tiedot jatkossa itse, jotta esimerkiksi hänen itse lisäämiensä uusien palveluiden tai lisäsivujen näkyvyys ei tule jäämään ainakaan hakukoneoptimoinnin toteutuksesta kiinni.Digilick.com on ketterä digitoimisto, jolta saat vaivatta niin kotisivut,hakukoneoptimoinnin,Google Ads-mainonnan kuin mainosvideotkin. Tutustu myös kivijalkaliikkeiden mainospaikkaan, Ostoskortteli.fi-palveluumme. Katso mitä asiakkaamme ovat meistä sanoneet ja ota yhteyttä jo tänään!


#beautyplus #kotisivut #referenssi #digilick #timma #timma-ajanvarauspalvelu #ajanvarauspalvelu #upotettutimma #wix

40 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki