top of page

Referenssi Heli Bergström konsultointi kotisivut

Päivitetty: 31. elok. 2023

"Digilickin Pirjo ymmärsi tarpeeni miltei puolesta sanasta ja osasi ehdottaa ratkaisuja, jotka tekivät yritykseni sivuista itseni näköisen ja ennen kaikkea yritykseni toimialan näköiset. Koin saavani Pirjolta juuri minulle räätälöityä palvelua ja pienimmätkin asiat hiottiin viimeisen päälle, ennen toimitusta. Olen ollut erittäin tyytyväinen saamaani kotisivujen suunnittelu- ja rakennuspalveluihin. Sain samalla järkevällä hinnoittelulla asiaan kuuluvat muutkin palvelut. Minulla ei ole markkinointiosaamista kuin asiakkaan näkökulmasta, joten pystyin luottavaisin mielin antamaan Pirjolle vapaat kädet. Saamani palvelu oli niin hyvää, että olen pohtinut uusia toimeksiantoja." Heli Bergström, Ph.D, MSc.Ed., MBAHeli Bergström kotisivujen etusivun leiska

Kotisivuilla on tärkeää, että sieltä löytyvät asiat, joita kohderyhmä tarvitsee. Laita itsesi aina siis asiakkaan kenkiin, ja mieti mitä tietoa kotisivuilta asiakkaasi etsivät. Heli Bergströmin kotisivuilla on tärkeää, että asiakkaat voivat nopeasti ja helposti varata ajan ilmaiseen konsultaatioon.


Heli Bergströmin sivuilla kerrotaan miten coaching toimii

Kotisivuilla kerrotaan miten coaching toimii, miten juuri Heli Bergström toimii. Asiakas tietää silloin etukäteen, mitä tulemaan pitää.

Asiakasreferenssit ovat tärkeitä tuoda esiin kotisivuilla

Asiakasreferenssit ovat aina tärkeitä asiakkaille. Kerro niistä kotisivuillasi, jotta asiakkaat tietävät, että joku muu on jo kokeillut palveluitasi ja ovat hyötyneet niistä.

37 katselukertaa

Comments


bottom of page