top of page
  • Kirjoittajan kuvaPirjo Virkkunen

Referenssi Keskusoptiikka

Päivitetty: 10. jouluk. 2019

"Digilicikin kanssa oli helppoa tehdä yhteistyötä. Saimme kauniit ja toimivat kotisivut, joita pystymme tarvittaessa itse nopeasti päivittämään. Koulutusmateriaalit olivat tehty selkokielellä. Suosittelemme lämpimästi palvelua."


Keskusoptiikan nettisivut tehtiin keväällä 2018. Tarve lähti siitä, kun entisille kotisivuille oli hankalaa päivittää kuvia ja tekstejä. Lähdimme suunnittelemaan yhdessä uusia sivuja. Istuttiin alas, ja mietittiin, mitkä ovat tärkeät tavoitteet, joita sivuilla halutaan toteuttaa.


Keskusoptiikan asiakkaat ovat ihmisiä, joilla on tarvetta silmälaseille. Silloin olisi tärkeää, että esim. tekstit sivuilla olisivat isokokoiset. Ykköstavoitteena on, että asiakkaat voivat ottaa helposti yhteyttä Keskusoptiikkaan ja voivat helposti varata ajan vaikka silmälääkärille.


Keskusoptiikka on suomalainen yksityisomistuksessa oleva optikkoliike, joka tekee silmälasien linssien hionnat paikan päällä Hyvinkäällä. Kyse on siis korkeasta kotimaisesta laadusta, ja se pitää näkyä myös kotisivuilla.


Keskusoptiikassa on aina oma optikko paikan päällä, joten asiantuntevaa palvelua saa aina liikkeen aukioloaikojen puitteissa. Aukioloaikojen ulkopuolella on tärkeää, että ajankohtaista tietoa löytyy myös kotisivuilta.


Kotisivujen alhaalla näkyy Keskusoptiikan oma "feedi", eli se riittää, kun päivittää omia Facebook-sivuja, ja silloin automaattisesti päivitykset näkyvät myös omilla kotisivuilla. Tästä tulee asiakkaille olo, että sivut ovat ajankohtaiset, ja niitä päivitetään.


Yhä useammat selaavat nettisivuja kännykässä. Silloin on erityisen tärkeää, että kotisivut toimivat hyvin myös mobiilissa. Yhteydenotto pitää olla helppoa. Jos esimerkiksi haluat soittaa liikkeeseen kännykällä, sen pitäisi toimia helposti vain numeroa painamalla. Yhteydenotosta pitää tehdä helppoa. Harva jaksaa nykypäivänä alkaa "copy-pastettamaan" numeroa, tai kirjoittamaan sitä käsin paperille ja sitten taas uudestaan painaa numerot kännykkään.


Kotisivuilla on hyvä myös näkyä kartta missä liike sijaitsee. Kun on kyse kivijalkaliikkeestä, asiakkaiden tulee löytää liike helposti. Monesti yrittäjät unohtavat lisätä kartan, jossa näkyy oma sijainti.


 

Digilick.com on ketterä digitoimisto, jolta saat vaivatta niin kotisivut, hakukoneoptimoinnin, Google Ads-mainonnan kuin mainosvideotkin. Tutustu myös kivijalkaliikkeiden mainospaikkaan, Ostoskortteli.fi-palveluumme. Katso mitä asiakkaamme ovat meistä sanoneet ja ota yhteyttä jo tänään!


#Keskusoptiikka #Digilick #Hyvinkää #kotisivut #nettisivut #referenssi

44 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki