• Pirjo Virkkunen

Referenssi Terveyskauppa Kamomilla

"Digilickin kanssa oli helppo tehdä kotisivuja. He selittivät asioita selkokielellä ja ehdottivat sivuston toiminnallisuuteen liittyviä asioita, joita emme olisi osanneet kysyä. Nyt asiakkaamme saavat meihin helposti yhteyden ja sivumme näyttävät nykyaikaisilta."


Terveyskauppa Kamomillalla on kolme kivijalkaliikettä: Järvenpäässä, Keravalla ja Mäntsälässä. Ensimmäinen terveyskauppa avattiin jo vuonna 1987, joten kokemusta on vuosien varrella kertynyt. Kivijalkaliikkeistä löytyy luontaistuotteita, ravintolisiä ja luomuruokaa. Heidän missionaan on auttaa asiakkaita ylläpitämään hyvää terveyttä.


Kotisivuista haluttiin yksinkertaiset ja kodikkaat. Asiakkaiden tulee löytää helposti eri kivijalkaliikkeiden yhteystiedot. Päätavoitteena on saada asiakkaita ostoksille kivijalkaliikkeeseen.Kotisivujen tulee toimia hyvin myös kännykällä, jos asiakkaat haluavat liikenteessä esimerkiksi tarkistaa kuinka kauan liike on avoinna. Aukioloajat sekä kivijalkaliikkeen osoite ja puhelinnumero on tärkeää löytää helposti ja nopeasti. Kännykällä voi soittaa liikkeeseen helposti painamalla-soita nappia, ilman tarvetta kirjoittaa välillä puhelinnumero jonnekin muistiin.Terveyskauppa Kamomillassa on usein hyviä tarjouksia ja upeita uutuuksia valikoimassa. Näistä löytyvät tiedot myös Kamomillan omilta nettisivuilta. Kamomillan kotisivuihin on upotettu OstosKortteli.fi-palvelu, jossa kuluttajat näkevät monien paikallisten kivijalkaliikkeiden tarjouksia. Terveyskauppa Kamomillan sivuille on upotettu näkymä, jossa näkyvät vain Kamomillan tarjoukset ja uutuudet. Tällä tavalla Kamomillan työntekijöiden ei tarvitse päivittää moneen eri paikkaan tarjouksia, vaan ne näkyvät automaattisesti Kamomillan kotisivuilla. Yrittäjän arki on usein hyvin kiireistä, joten ei ole järkeä tehdä turhaa työtä.

Digilick.com on ketterä digitoimisto, jolta saat vaivatta niin kotisivut, hakukoneoptimoinnin, Google Ads-mainonnan kuin mainosvideotkin. Tutustu myös kivijalkaliikkeiden mainospaikkaan, Ostoskortteli.fi-palveluumme. Katso mitä asiakkaamme ovat meistä sanoneet ja ota yhteyttä jo tänään!

#TerveyskauppaKamomilla #Kamomilla #Kerava #Järvenpää #Mäntsälä #Digilick #kotisivut #nettisivut #referenssi #yrittäjä

31 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki