top of page
Digilick kaksi naista tekee töitä.jpeg

Mikä DigiLick?

MIKÄ IHMEEN DIGILICK?

DigiLick Oy - markkinointi ja talous. Markkinoinnissa Sinua auttaa noin 20 vuoden kokemuksella Pirjo Virkkunen. Kotisivut, SEO, markkinointikonsultaatio ja koulutusten pitäminen ovat Pirjon intohimo. Talouden rautainen ammattilainen yli 20 vuoden kokemuksella Eda Ulp auttaa Sinua taas taloushallinnon asioissa. Sähköinen kirjanpito ja talouskonsultaatio, sekä yritysneuvonta ovat Edan rautaisia osaamisalueita.

Image by Ian Schneider

Talous & markkinointi samassa pöydässä

Eda ja Pirjo yhdistävät talouden ja verkkomarkkinoinnin tietovirrat saman pöydän ääressä. DigiLick on erikoistunut digitaalisen markkinoinnin ja taloustiedon analytiikkaan, ja yhtiön molemmilla yrittäjillä on jalat tukevasti maassa.

Kaikessa mitä teemme, ajattelemme yrittäjän näkökulmasta. Kuuntelemme asiakasyritystemme toiveita ja tavoitteita, ja etsimme siihen liittyviä ratkaisuja. Ideat ja kehitysehdotukset perustelemme verkkokanalytiikalla tai taloustiedolla, jota tuotamme. Vaikka helppous ja tehokkuus ovat avainkriteerejä, niin faktojen pitää olla kunnossa, kun tehdään päätöksiä. Siihen meillä on oikeat työkalut, asenne ja osaaminen.

Keskitymme taloushallinnassa ja verkkopalveluiden suunnittelussa helppouteen. Talouspalvelun pitää olla ymmärrettävää meidän asiakkaillemme ja verkkosivujen helppoja loppukäyttäjille. Kun asiakkaamme nettisivut ovat ajan tasalla, se näkyy myös firman taloudessa. Ja molemmilla osa-alueilla analyyttinen ote on iso plus. Eli reaaliaikainen tieto taloudesta ja digimarkkinoinnin tuloksista on koko ajan saatavilla. Sitä osaamista Eda ja Pirjo tarjoavat.

Legenda-levelin osaaja. DigiLick on rankattu sivustokehittämisen huippuosaajaksi. Pirjolla on vuosien kokemus toimivien, ymmärrettävien ja katsottujen verkkopalvelujen suunnittelusta. DigiLickissä sama ihminen myy ja tuottaa verkkopalvelun suunnittelua. Pirjo on mukana projektin alusta loppuun saakka.

Eda Ulp Digilick Pirjo Virkkunen.jpeg

Yrittäjän tukena - koska itsekin olemme yrittäjiä

Breathe

Fiksusti saavutettava

Image by Minh Pham

Alusta loppuun

Rakasta web-analytiikkaa!

❤️ web & facts!

 

Rakasta web-analytiikkaa! Mistä kävijät sivustolle tulevat, mitkä hakusanat toimivat ja missä kohtaa sivuilla viivytään? Kaikki käyttödata pakataan visualisoituun muotoon ja käydään asiakkaan kanssa yhdessä läpi. Verkkopalvelun ylläpito ja kehittäminen perustuvat faktoihin.

 

Talousdatassa on samoin. Eda on toiminut asiantuntijana isoissa tilitoimistoissa ja Fennoa-talousohjelmiston valmentajana. ”Samalla tavalla kuin verkkopalvelut perustuvat toimivaan alustaratkaisuun, tehokas taloudenhallinta tarvitsee hyvän ohjelmiston. Koska olen useiden vuosien ajan käyttänyt ja seurannut, miten Fennoa-ohjelmisto pysyy ajan tasalla ja kehittyy, tiedän että se tarjoaa yrittäjälle erinomaiset talouden hallinnan avaimet.

Team Task

Talousohjelmista saa ulos periaatteessa minkä tahansa raportin tai talousvertailun. Keskeistä on kuitenkin tuottaa se tieto, mikä kutakin asiakasryhmää kiinnostaa. Siksi digitaalisen taloushallinnon lisäksi tarjoamme lisätietoa siitä, miten yrityksen taloudellista tehokkuutta voi parantaa ja miten voidaan yrityksen taloudellisesta tilanteesta löytää kehittämiseen liittyvää dataa.

Visuaaliset raportit ja selkokielinen analytiikka

bottom of page