MIKÄ IHMEEN DIGILICK?

Digilickin tarina alkoi vuonna 2017 NytAlessa.com-nimellä. Olimme huolissamme kivijalkakauppojen asemasta isojen kansainvälisten nettijättien puristuksessa, joten päätimme tehdä tukea suomalaista paikallisyrittäjyyttä ja perustimme kivijalkakauppojen mainosportaali NytAlessa.comin, joka tunnetaan nykyisin nimellä Ostoskortteli.fi. Pian asiakkaamme alkoivat kysellä meiltä myös muuta markkinointiapua, ja aiemman kokemuksemme pohjalta tajusimme, että voimme auttaa asiakkaitamme myös muun muassa kotisivujen teossa, hakukoneoptimoinnissa, Google-mainonnassa sekä muissa verkkomainonnan kanavissa. Maksettua mainontaa teemme mm. Facebookiin ja LinkedIniin, tietenkin asiakkaan tarpeiden mukaan. Viimeisimmät lisäykset palvelutarjontaamme ovat mainosvideot sekä sähköpostimarkkinointiautomaatio, jota teemme ActiveCampaignin virallisena partnerina. Ja tietenkin palvelemme yhä kivijalkakauppiaita myös alkuperäisellä Ostoskortteli-konseptillamme. 


Toimintamme kasvaessa olemme päässeet myös jakamaan tietotaitoamme muille. Tarjoamme koulutuksia mm. Suomen Yrittäjille ja olemme Helsingin uusyrityskeskus NewCon asiantuntijapartneri, jota kautta pääsemme myös tarjoamaan osaamistamme. Tässä kaikessa kiteytyykin toimintamme ydin: emme vain anna kalaa, vaan opetamme myös kalastamaan. Ja tarvittaessa kudomme myös kalaverkon.


Esimerkiksi, kun tilaat meiltä kotisivut, huolehdimme että pystyt jatkossa päivittämään ja ylläpitämään kotisivujasi itse. Meiltä ei siis tarvitse tilata jokaista lisäkenttää sivuille erillismaksua vastaan. Sen sijaan teemme visuaalisesti asiakkaan toiveita vastaavat sivut, hoidamme mm. domainin siirrot ja muut tekniset asiat, laitamme hakukoneoptimoinnin kuntoon niin pöytäkone- kuin mobiiliversioonkin ja lisäksi tulemme pitämään sinulle koulutuksen uusien kotisivujesi ylläpitämisestä ja päivittämisestä. Lopuksi annamme sinulle vielä opaskirjasen jota voit käyttää tukena. Ja mikäli jostain syystä kohtaat ongelmia, lupaamme auttaa sinua vielä sivujen valmistumisen jälkeenkin. 


Vaikka asiat joista puhumme saattavat tuntua teknisesti haastavilta, teemme työtä ihmislähtöisesti. Olemme aikanaan aloittaneet toimintamme pienyrittäjien parhaaksi ja ymmärrämme, ettei jokaisella yrityksellä ole suurta markkinointiosastoa ja -budjettia. Siksi uskallamme väittää, että olemme teknisestä osaamisestamme huolimatta helposti lähestyttävä kumppani. 


Digilick.com – palvelemme ihmisten kielellä

  • LinkedIn Digilick.com
  • Digilick.com Facebook-sivut
Ite wiki icon white.png

Tykkää meistä

Facebookissa!

Digilick.com | OstosKortteli.fi 

NytAlessa.com Offers Oy | Y-tunnus 2853021-4  

| info@digilick.com | Suomi, Finland

© 2020 NytAlessa.com Offers Oy    

Rekisteri- ja tietosuojaseloste