top of page
Dalle 3 Digilick kirjanpito.jpg

Kirjanpito

Innovatiivinen ja helppokäyttöinen ratkaisu niin isoille, kuin pienemmille yrityksille. Hallitse talousasioitasi tehokkaasti ja vaivattomasti. Tarjoamme kattavan palvelun, joka on suunniteltu yrityksesi kasvun tukemiseen. Saat enemmän kuin pelkkää kirjanpitoa – saat kumppanin, joka ymmärtää liiketoimintasi.

DigiLick Oy – Yrityksesi taloushallinnon ykköskumppani

Tiedätkö, miten yritykselläsi menee? DigiLick Oy:n avulla tiedät.

Oma kirjanpitäjä lähellä sinua. Henkilökohtainen kirjanpitäjäsi tuntee yrityksesi luvut ja arjen. Tarjoamme reaaliaikaista ja selkeää tietoa taloudestasi, jotta pysyt aina ajan tasalla.
 

Saat räätälöidyn palvelukokonaisuuden, joka vastaa juuri yrityksesi tarpeita:

  • Kirjanpito

  • Laskutus ja laskujen maksaminen

  • Palkanlaskenta

  • Raportointiratkaisut

  • Sisäinen laskenta

  • Yritysneuvonta

  • Verotuksen suunnittelu ja ilmoitukset

  • Asiakaspalaverit

  • Fennoa-ohjelmisto ja mobiilisovellus

Kirjanpitopalvelun on oltava ajan tasalla ja pidettävä huoli siitä, että kaikki velvoitteet, kuten tilinpäätökset ja veroilmoitukset ja vuosikertomukset, tehdään oikea-aikaisesti.

koirat puku päällä digilick.png
Navigating in Woods

Liiketoiminnan ohjaus

DigiLick Oy tarjoaa yritysjohdolle reaaliaikaisen näkymän liiketoiminnan tilanteeseen. Ajantasainen kirjanpito ja taloudelliset tiedot auttavat tekemään tietoon perustuvia päätöksiä, seuraamaan taloudellista suorituskykyä ja reagoimaan nopeasti muutoksiin.

Velvoitteiden noudattaminen

Lakisääteisten velvoitteiden, kuten tilinpäätösten, veroilmoitusten ja vuosikertomusten, oikea-aikainen täyttäminen on ratkaisevan tärkeää. Ajantasainen taloushallinto varmistaa, että nämä velvoitteet hoidetaan määräaikaan mennessä, mikä auttaa välttämään sakkoja ja muita seuraamuksia.

Mies sahaa puuoksaa pois.jpg
Image by Fabian Blank

Kustannustehokkuus

DigiLick Oy:n sähköinen taloushallinto vähentää merkittävästi manuaalista työtä ja automatisoi rutiinitehtävät, kuten laskujen käsittelyn. Tämä säästää aikaa ja resursseja, parantaen yrityksen kustannustehokkuutta.

Paremman palvelun tarjoaminen asiakkaille

Voit luottaa siihen, että talousasiat hoidetaan tehokkaasti ja että saat ajantasaista tietoa liiketoimintasi tilasta.

Image by Cookie the Pom
Casual Business Meeting

Sijoittajien ja sidosryhmien luottamus

Sijoittajat ja sidosryhmät luottavat ajantasaisiin taloustietoihin. Ne tarjoavat luottamusta yrityksen vakavaraisuuteen ja päätöksiin liittyen kehitykseen.

Verosuunnittelu

Ajantasainen taloushallinto mahdollistaa tehokkaamman verosuunnittelun. Voit tunnistaa mahdollisuudet säästää veroissa ja optimoida verotusta.

Image by James Pond
Finishing Line

Kilpailuetu

Yritykset, jotka tarjoavat ajantasaista taloushallintoa ja reagoivat nopeasti muutoksiin, saavat kilpailuetua markkinoilla. Tämä voi auttaa houkuttelemaan uusia asiakkaita ja kasvattamaan liiketoimintaa

DigiLick Oy – Kokonaisvaltaista taloushallintoa ja markkinointiosaamista

DigiLick Oy ymmärtää, että menestyvän yrityksen sydän sykkii kahdessa rytmissä: tarkassa taloushallinnossa ja tehokkaassa markkinoinnissa. Meidän tehtävämme on varmistaa, että molemmat osa-alueet toimivat saumattomasti yhteen, tukien yrityksesi kasvua ja menestystä.

Taloushallinto – vankka perusta liiketoiminnallesi

Taloushallintomme tarjoaa luotettavan perustan yrityksesi päivittäiselle toiminnalle. Kattavat kirjanpito-, laskutus- ja palkanlaskentapalvelumme varmistavat, että talousasioidesi hallinta on aina ajan tasalla ja läpinäkyvää. Tämä antaa sinulle vapauden keskittyä ydinliiketoimintaasi, tietäen että talousasiat ovat ammattilaisten käsissä.

Markkinointi – kasvun katalysaattori

Tässä kohtaa astuu esiin markkinointimme. Kun taloushallinto on järjestyksessä, on aika katsoa eteenpäin ja laajentaa liiketoimintaa. Markkinointipalvelumme ovat suunniteltu juuri tähän tarkoitukseen. Me autamme sinua tunnistamaan ja tavoittamaan kohdeyleisösi, rakentamaan brändiäsi ja viestimään tehokkaasti arvostasi markkinoilla.

Taloudesta markkinointiin – saumaton siirtymä

DigiLick Oy:n ainutlaatuinen vahvuus on kyky yhdistää nämä kaksi aluetta. Hyödynnämme taloushallinnon tuottamaa dataa markkinointistrategioidesi kehittämisessä. Tämä tarkoittaa, että markkinointitoimenpiteesi perustuvat aina reaaliaikaiseen ja tarkkaan taloustietoon, mikä mahdollistaa kohdennetummat ja tehokkaammat markkinointikampanjat.

Yhteistyössä kohti menestystä

Olipa kyseessä sitten taloushallinnon optimointi tai markkinoinnin tehostaminen, DigiLick Oy on kumppanisi. Yhdistämällä nämä kaksi keskeistä liiketoiminnan aluetta, autamme sinua saavuttamaan yrityksesi tavoitteet ja kasvattamaan menestystäsi markkinoilla.

bottom of page