top of page
Image by Heidi Fin

Varaa ilmainen konsultaatio markkinointiin tai talouteen liittyen 45min.

Huom! Teams-tapaaminen ei ole myyntitapahtuma, vaan siinä käydään läpi yrityksesi haasteita ja mahdollisia ratkaisuja.

Voit varata ajan molempiin konsultaatioihin kerran.

Eda Ulp Digilick Oy

Eda Ulp,
Talouskonsultti

Eda Ulp on taloushallinnon konkari yli 20v. kokemuksella! Hänen erikoisosaamiseensa kuuluu talouskonsultointi, kokonaisvaltainen kirjanpito tilipäätöksineen, yritysneuvonta, verotus sekä sisäinen ja ulkoinen laskenta. Eda on kokenut Fennoa taloushallinto-ohjelman käyttäjä ja kouluttaja.

 

Eda ei ole vain asiantuntija - hän on myös jämpti tehopakkaus! Yrittäjän sisulla hän ratkaisee haastavimmatkin ongelmat ja toimii mentorina yrittäjille taloushallinnon kysymyksissä. Kun tarvitset luotettavaa neuvontaa ja asiantuntemusta, Eda Ulp on valintasi!

Pirjo Virkkunen Digilick

Pirjo Virkkunen, Markkinointikonsultti

Pirjolla on yli 20 vuoden kokemus markkinoinnin parissa. Pirjo on ollut töissä niin muotoilutoimistossa, kun myös ollut asiakkaan housuissa ostamassa markkinointia. Avainasiakaspäällikön roolissa tuli taas pureuduttua markkinoinnin strategiseen rooliin eri asiakkuuksien kanssa. Pirjo on innokas ja positiivinen yrittäjä, jolla on aina monta rautaa tulessa.

Kotisivujen luomisen ja hakukoneoptimoinnin lisäksi Pirjo ymmärtää eri sektoreiden erityispiirteitä ja tarpeita. Varaa aika Pirjolle ja anna yrityksellesi etulyöntiasema kilpailijoihin nähden!

Tutki Pirjon ja Edan luentomateriaaleja yrityskoulutuksista

Image by Arnel Hasanovic
Eda ja Pirjo kaksi naista Digilick paidat päällä syksyisessä maisemassa

Pirjo

Pirjo Virkkunen ja Eda Ulp ovat kaksi kokenutta asiantuntijaa, joilla on yhteensä yli 40 vuoden kokemus. Eda on kirjanpidon asiantuntija, joka varmistaa, että rahoitusasianne ovat kunnossa ja optimoituja. Pirjo on markkinointiasiantuntija, joka on erikoistunut kotisivujen luomiseen ja hakukoneoptimointiin, auttaen yritystänne saavuttamaan näkyvyyttä ja kasvua digitaalisessa maailmassa.

Yhdessä he tarjoavat kokonaisvaltaisen lähestymistavan, joka yhdistää vahvan kirjanpidon ja vaikuttavan markkinoinnin. Jos etsit asiantuntevaa neuvontaa ja luotettavaa yhteistyötä, Pirjo ja Eda ovat ihanteelliset kumppanit tiimillenne.

Eda

bottom of page