top of page
Dalle 3 Digilick tilitoimisto.jpg

Fennoa

Fennoa on suosittu tilitoimisto-ohjelma, ja sen tietoturvallisuus on ensisijaisen tärkeää, kun kyseessä ovat liiketoiminnan arkaluonteiset taloudelliset tiedot. Fennoa on suunniteltu noudattamaan tiukimpia tietoturva- ja tietosuojastandardeja. Alla on joitakin tärkeimpiä näkökohtia Fennoa-ohjelman tietoturvallisuudesta

Hyödyt sähköisestä taloushallinnosta

Tehokkuutta ja tarkkuutta liiketoimintaan. Sähköinen taloushallinto modernisoi yrityksen talousasioiden hallintaa digitaalisten työkalujen ja automaation avulla, kattaa perinteiset alueet kuten kirjanpidon ja laskutuksen, ja tarjoaa merkittäviä etuja. Sen avulla tehostetaan rutiinitehtäviä, saadaan reaaliaikaista tietoa päätöksenteon tueksi, ja mahdollistetaan helppo pääsy taloustietoihin pilvipohjaisten järjestelmien kautta. Lisäksi se vähentää kustannuksia vähentämällä paperin ja fyysisten arkistojen tarvetta, samalla tarjoten kehittyneitä tietoturvaratkaisuja taloustietojen suojaamiseen.

Verkkolaskutuksen käyttöönotto tuo lisäarvoa tämän kokonaisuuden hallintaan. Se nopeuttaa laskujen käsittelyä, vähentää virheiden mahdollisuutta ja parantaa kassavirran hallintaa. Tämä integroituu saumattomasti olemassa oleviin järjestelmiin, tarjoten kattavan kuvan taloudellisesta tilanteesta ja edistäen yrityksen ympäristötavoitteita vähentämällä paperinkäyttöä.

Helppous ja Selkeys

Fennoa-ohjelma on suunniteltu olemaan selkeä ja helppokäyttöinen. Se tarjoaa käyttäjilleen intuitiivisen käyttökokemuksen, joka ei vaadi syvällistä teknistä osaamista. Tämä tekee taloushallinnon tehtävistä sujuvampia ja vähemmän aikaa vieviä.

Helppous ja selkeys Dalle 3 digilick.jpg
Dalle 3 toimii kuin junan vessa digilick.jpg

Toimintavarmuus

Sähköisen taloushallinto-ohjelman avulla voit unohtaa manuaalisen muistamisen tarpeen eräpäivistä ja muista määräajoista. Ohjelma toimii kuin digitaalinen assistentti, joka ohjaa ja muistuttaa sinua hoidettavista tehtävistä. Tämä vähentää virheiden riskiä ja tekee prosesseista luotettavampia. Toimii kuin vanha junan vessa.

Reaaliaikaisuus ja selainkäyttöisyys

Moderni taloushallinto mahdollistaa tehtävien hoitamisen missä ja milloin tahansa selaimen kautta. Tämä tarkoittaa, että voit hallita yrityksesi taloutta toimistosta, kotoa tai matkustaessasi. Lisäksi monet toiminnot ovat saatavilla myös mobiililaitteilla, mikä tekee taloushallinnosta entistä joustavampaa.

Fennoa hyväksy osto mobiilissa
Dalle 3 Digilick kirjanpito.jpg

Selkeä kokonaiskuva

Keskitetty sähköinen järjestelmä antaa sinulle kattavan kuvan yrityksesi taloudellisesta tilanteesta. Tämä auttaa sinua tekemään perusteltuja päätöksiä ja suunnittelemaan tulevaisuutta tehokkaammin.

Integroitu työnkulku

Fennoa-ohjelma tarjoaa integroituja työkaluja, kuten sähköisen arkistoinnin, allekirjoituksen ja yhteydet muihin ohjelmiin. Tämä tekee taloushallinnon prosesseista saumattomia ja vähentää manuaalista työtä.

Lataa kuitti Fennoa mobiilisovelluksessa

Tietoturva

Digilick Oy on sitoutunut erinomaiseen tietoturvallisuuteen asiakkaidensa näkökulmasta. Panostamme huolellisesti ja jatkuvasti tietoturvaan, jotta asiakkaamme voivat luottaa siihen, että heidän taloudelliset tiedot ovat turvassa ja luottamuksellisesti hoidettuja. Tietoturva on meille ensisijainen huolenaihe, ja pyrimme varmistamaan, että asiakkaamme voivat keskittyä liiketoimintansa menestykseen, tietäen että heidän tietonsa ovat turvassa.

 

Fennoa on suosittu tilitoimisto-ohjelma, ja sen tietoturvallisuus on ensisijaisen tärkeää, kun kyseessä ovat liiketoiminnan arkaluonteiset taloudelliset tiedot. Fennoa on suunniteltu noudattamaan tiukimpia tietoturva- ja tietosuojastandardeja. Alla on joitakin tärkeimpiä näkökohtia Fennoa-ohjelman tietoturvallisuudesta:

Tietojen salaus

Fennoa käyttää vahvaa tietojen salausta kaikissa siirroissa ja tallennuksissa. Tämä tarkoittaa, että kaikki tiedot, mukaan lukien taloudelliset asiakirjat ja henkilökohtaiset tiedot, ovat turvassa kolmansilta osapuolilta.

Käyttäjätunnusten ja salasanojen hallinta

Fennoa vaatii käyttäjiä luomaan turvalliset salasanat ja tarjoaa mahdollisuuden kaksivaiheiseen todennukseen, mikä lisää merkittävästi tilin suojausta.

Päivitykset ja haavoittuvuudenhallinta

Fennoa tiiminsä varmistaa, että ohjelmisto päivitetään säännöllisesti. Tämä sisältää paikkaukset tunnistettuihin haavoittuvuuksiin, mikä minimoi tietoturvariskit.

Palomuurit ja Intrusion Detection Systems (IDS)

Fennoa käyttää palomuureja ja IDS-järjestelmiä havaitsemaan ja torjumaan mahdollisia verkkohyökkäyksiä ja epäilyttäviä toimintoja.

Tietosuojakäytännöt

Fennoa noudattaa tiukkoja tietosuojakäytäntöjä ja GDPR:n (Yleisen tietosuoja-asetuksen) vaatimuksia. Tämä tarkoittaa, että käyttäjien henkilötietoja käsitellään huolellisesti ja suojataan asianmukaisesti.

Sisäinen koulutus

Fennoa varmistaa, että sen henkilökunnalla on riittävä koulutus ja ymmärrys tietoturvakäytännöistä, jotta he voivat reagoida nopeasti ja asianmukaisesti mahdollisiin uhkiin.

Saatavuus ja varmuuskopiot

Fennoa pitää huolta palvelunsa saatavuudesta ja tekee säännöllisiä varmuuskopioita varmistaakseen, että asiakkaiden tiedot ovat turvassa myös odottamattomien tapahtumien sattuessa.

Kaiken kaikkiaan Fennoa-ohjelma pyrkii tarjoamaan korkeimman mahdollisen tietoturvatason tilitoimistoille ja yrityksille, jotka käyttävät sitä kirjanpito- ja taloushallintotarkoituksiin. On kuitenkin tärkeää, että käyttäjät itse noudattavat parhaita käytäntöjä tietoturvassa, kuten vahvojen salasanojen käyttö ja tietojen jakamisen harkitseminen huolella.

bottom of page