top of page
Eda Ulp Digilick Pirjo Virkkunen.jpeg

Tilitoimisto

Etsitkö kokenutta ja monipuolista kumppania, joka hoitaa yrityksesi kirjanpitoa ammattitaidolla? Olet saapunut oikeaan paikkaan! Digilick Oy on tilitoimisto, jolla on yli 20 vuoden vahva kokemus tilitoimistoalalta. Olemme luotettava ja ammattitaitoinen valinta, kun tarvitset kumppania, joka ymmärtää kirjanpidon ja verotuksen haasteet.

Monipuolinen työkokemus - taitoa monenlaisilta toimialoilta

Olemme työskennelleet laajan kirjon eri toimialojen kanssa. Olipa kyseessä sitten palvelualan yritys, tuotantoyhtiö tai mikä tahansa muu, meillä on kokemusta ja osaamista, joka vastaa juuri sinun yrityksesi tarpeita. Monipuolinen työkokemuksemme tarkoittaa sitä, että ymmärrämme erilaisten yritysten ainutlaatuiset vaatimukset ja voimme tarjota räätälöityjä ratkaisuja.

Eri kokoiset yritykset, eri yhtiömuodot - osaamista monilta toimialoilta:

Hoidamme kirjanpitoa ja verotusta eri kokoisille yrityksille. Olipa kyseessä pieni perheyritys tai suuri osakeyhtiö, meillä on tarvittava tietämys ja joustavuus. Olemme perehtyneet eri yhtiömuotoihin, mukaan lukien osakeyhtiöt ja henkilöyhtiöt. Voit luottaa meihin, kun tarvitset yksilöllisiä ja kattavia ratkaisuja.

Dalle 3 Digilick tilitoimisto.jpg
Robot in Nature

Sähköisen kirjanpidon virtuoosit - olemme ajan hermolla

Digitaalinen aika vaatii digitaalisia ratkaisuja, ja me olemme niiden asiantuntijoita. Sähköinen kirjanpito on fiksu tapa hoitaa taloushallintoa, ja meillä on tarvittava taito ja teknologia varmistaaksemme, että yrityksesi pysyy kilpailukykyisenä. Sähköinen kirjanpito tarkoittaa tehokkuutta, tietoturvaa ja reaaliaikaista seurantaa.

Miksi DigiLick?

Kun etsit kirjanpitopalveluita, et halua tehdä kompromisseja kokemuksen, osaamisen ja monipuolisuuden suhteen. DigiLick Oy yhdistää yli 20 vuoden tilitoimistoalan kokemuksen, monipuolisen työhistorian, osaamisen eri toimialoilla ja yrityskooissa sekä sähköisen kirjanpidon virtuoosin taituruuden. Valitsemalla meidät kumppaniksesi varmistat, että yrityksesi talousasiat ovat ammattitaitoisten ja luotettavien asiantuntijoiden käsissä. Ota yhteyttä jo tänään ja anna meidän auttaa sinua menestymään liiketoiminnassasi!

Luottamuksen rakentaminen

Ymmärrämme, että liiketoimintaan liittyy aina haasteita ja ongelmia. Olemme täällä auttaaksemme niiden ratkaisemisessa. Ammattitaitoinen tiimimme on aina valmiina auttamaan sinua kaikissa taloushallintoon liittyvissä kysymyksissä.

Asiakaspalautteen kuunteleminen

Kuuntelemme aktiivisesti asiakkaidemme palautetta ja pyrimme jatkuvasti parantamaan palveluamme. Haluamme varmistaa, että olet tyytyväinen yhteistyöhön kanssamme ja että voimme vastata paremmin tarpeisiisi.

Pitkäaikainen kumppani

Pitkäaikaiset kumppanuudet ovat arvokkaita, ja ne ovat myös meille tärkeitä. Pyrimme tarjoamaan palvelua, joka tukee liiketoimintaasi pitkällä tähtäimellä. Haluamme olla luotettava kumppani, jonka rinnalla on hyvä ja helppoa kasvaa.

Koulutus ja neuvonta

Tarjoamme myös koulutusta ja neuvontaa, joka auttaa ymmärtämään paremmin taloushallintoa ja verotusta. Haluamme varmistaa, että olet aina askeleen edellä ja voit tehdä tietoon perustuvia päätöksiä.

Olemme täällä tukemassa liiketoimintaasi. Tervetuloa DigiLick Oy:n asiakkaaksi, luotettavan kumppanin luo, joka panostaa asiakaspalveluun ja auttaa sinua menestymään!

bottom of page