top of page

Kotisivut ovat olemassa konversioita varten. Mitä se tarkoittaa?

Päivitetty: 4. syysk. 2023

Miksi kotisivut ovat olemassa? Voisimme sanoa, että ne ovat olemassa, koska haluamme konversioita. Konversiot ovat tekoja, joita haluat sivukävijöidesi tekevän ja ne voivat tarkoittaa eri asioita; esim. yhteydenotto puhelimitse, chatin kautta, nettilomakkeen täyttäminen, yhteydenotto sähköpostilla.


Kotisivuillasi voi olla paljon ns. eriarvoisia sivuja – toisilla sivuilla vierailut ovat arvokkaampia kuin toisilla. Ehkä haluat, että asiakas jättää oman sähköpostiosoitteensa (jolloin voit osoittaa hänelle sähköpostimarkkinointia), tai että asiakas lataa oppaan sivuiltasi. Joskus voi olla tarkoituksena ohjata asiakas tulemaan fyysiseen liikkeeseen tai haluat, että hän tekee ostoksen suoraan netissä. Tavoite, mitä haluat kotisivuillasi saavuttaa, vaikuttaa paljon kotisivujen rakenteeseen ja mitä asioita sivuilla korostetaan. Asiakkaalle pitää tehdä ostaminen helpoksi.


Vekarateatterin kotisivujen esimerkki.
Esimerkiksi Vekarateatteri haluaa, että asiakkaat löytävät heidän eri yhteydenottokanavat helposti.

Digilick.com on ketterä digitoimisto, jolta saat vaivatta niin kotisivut, kuin apua muuhun markkinointiin. Katso mitä asiakkaamme ovat meistä sanoneet ja ota yhteyttä jo tänään! #kotisivut #wix #digilick27 katselukertaa

Comments


bottom of page