top of page
Colored Space

Referenssit.

Ota yhteyttä
Olemme kiitollisia ja onnellisia, että meillä on ollut kunnia tehdä mahtavien asiakkaiden kanssa yhteistyötä.
Katso alta muutamia työnäytteitä.
Ota yhteyttä
SEO kirjaimet
”Digilick toteutti hakukoneoptimointi SEO koulutuksen. Olin alustavasti tutustunut aiheeseen ilman syvempää kokemusta tai osaamista. Koulutus eteni loogisesti ja sitä pystyi seuraamaan sujuvasti ihan perus IT osaamisen pohjalta. Sain useita konkreettisia keinoja, joilla pystyn parantamaan sivustoni orgaanista näkyvyyttä. Opin tuntemaan myös aiemmin itselleni tuntemattomia työkaluja ja sain vastauksia itseäni askarruttaviin kysymyksiin. Kokemukseni perusteella voin suositella koulutusta.”
 
Jarno Salomäki, ProcureNode Oy
Koulutusreferenssit
Interior Design
"Tehokkaassa tunnin SEO-täsmäiskussa tuli esille runsaasti uutta sekä huomioimatta jääneitä yksityiskohtia. Koko koulutus oli hyödyllistä saada tallenteena myöhempää kertausta varten. Iso suositus!"

Misa Kannos
Kannos Creatives Oy
"Meille uutena yrityksenä Digilickin sosiaalisen median kurssi, oppaat sekä erityisesti meille räätälöity opastus olivat äärimmäisen hyödyllisiä. Ne auttoivat meitä löytämään meille sopivat sosiaalisen median kanavat. Saimme myös taitoja, joilla voimme nyt itsenäisesti päivittää nettisivuamme. Erityisen hyödyllisiksi koimme neuvontasessioiden tallenteet, joista voimme kätevästi tarkastaa yksityiskohtia uudelleen. 
Pirjo paneutui asiaamme ja hänen ystävällinen opastuksensa jätti hyvän mielen!"

EduRes Consulting Oy
Edures Consulting kotisivut kannettava tietokone
Stationery
Sain Digilickiltä ja Pirjolta kipeästi tarvitsemani avun yrityksen 
digimarkkinoinnin kehittämisessä. Pirjo kertoi asiat ymmärrettävästi ja 
tällainen ummikkokin ymmärsi asiat hyvin. Suosittelen Digilickin 
palveluita lämpimästi.

Petri Launiainen
Gestion Communications
Image by Sven Brandsma
"Digilickin järjestämä räätälöity koulutus vain minua varten oli mun pelastus. En jaksa mitään pitkiä koulutuksia, jossa tulee kaikkea turhaa tietoa, vaan tuollainen täsmäkoulutus, joka oli vain minun tarpeisiini on parasta. Pirjo osasi selittää hankalatkin asiat yksinkertaisesti ja ymmärrettävästi. Lisäksi sain itselleni tallennuksen palaverista, joten pääsen katsomaan step-by-step ohjeita tarvittaessa."
 
SunJuttu.com
Sanna Haapalainen
Pirjon markkinointikonsultaatio tuli ehdottomasti tapeeseen ja vei uuden pienen yritykseni markkinointisuunnitelmaa harppauksen eteenpäin. Pirjo osasi ottaa huomioon oman tietotaitotasoni markkinoinnin suhteen ja keskityimme tunnin ajan niihin just minua ja yritystäni eniten hyödyttäviin juttuihin. Menin konsultaatioon kysymyslistan kanssa ja poistuin listan verran fiskumpana, ja vähän päälle! Uutta tärkeää tietoa ja vinkkejä tuli paljon ja koneen suljettua heränneet kysymykset sai luvan kanssa lähettää perästä vielä! Just loistava juttu!

Emilia, LOV!T
Work Desk
Kaipasin asiantuntija-apua mm. siihen, miltä kotisivuni näyttävät asiakkaan näkökulmasta ja miten tavoittaisin paremmin potentiaaliset asiakkaani. Sain paljon vinkkejä lyhyessä ajassa siihen, miten lähteä muuttamaan sivujeni rakennetta ja sisältöä niin sanotusti Google-ystävällisemmiksi. Tiesin kyllä aiemminkin hakukoneoptimoinnista, mutta en ymmärtänyt sen tärkeyttä ja laajuutta kotisivujeni sisällön tuotannossa yksittäisten sanojen suhteen. Nyt tiedän mitä lähden seuraavaksi tekemään, sillä sain niin selkeät ohjeet. Lisäksi arvostin vinkkejä tulevista ilmaisista koulutuksista, jotka toimivat hyvänä lisänä saamalleni konsultoini-avulle. Tästä on entistä hyvää jatkaa luottavaisin mielin eteenpäin.

Saana Lumiauer,
LumiSoul
"Pirjon avulla sain selkeyttä ajatuksiini ja liiketoimintaideaani. Olennainen kuoriutuu esiin paljon sälän keskeltä."

Leena Hynninen,
taitelija
Image by NORTHFOLK
Sain aloittelevana yrittäjänä paljon hyödyllistä tietoa ja vinkkejä uuden yrityksen talouden hoitoon ja kirjanpitoon liittyen. Kiitos paljon mukavasta ja tehokkaasta palvelusta!  
Hannu Laurikainen
Siperian Hummeri Oy

 
Talouspalveluiden referenssit

Logojen suunnittelu:

Pitkänsillan hautaus Oy logo
A.Y. Mirai Ltd logo
Majesteettinen ruoka logo
Visuaalinen suunnittelu
käyntikortti tietokoneen vieressä

Käynti-korttien suunnittelu

pitkänsillan hautaus käyntikortti

Esitteiden ja markkinointimateriaalin suunnittelu

Kotisivujen referenssit

Mitä asiakkaamme ovat sanoneet kotisivujen suunnittelusta:

Conscious Entrepreneurs Community women power
Conscious Entrepreneurs Community logo

CEC Helsinki

"Digilickin Pirjo on erittäin ammattitaitoinen ja hänen kanssa on super helppo tehdä yhteistyötä. Hän työskentelee erittäin nopeasti ja osaa ottaa huomioon kokonaisvaltaisen kuvan kaikista yksityiskohdista lähtien. Suosittelen hänen palvelujaan kaikille, jotka haluavat kauniit, aidosti toimivat nettisivut."
Konserttisali mustavalkoinen kuva, orkesteri soittaa yleisö katsoo
CCo Co-creation Orchestration logo

Laurea Ammattikorkeakoulu

"Pirjon ja Digilickin kanssa oli erittäin helppo tehdä töitä. Aikataulut olivat joustavia ja aina pystyi pyytämään neuvoa ja apua verkkosivujen päivittämisen kanssa. Minulle ja muille laurealaisille jäi hyvä mielikuva yhteistyöstä."
CallaPrint t-paita vaaleanpunainen ja sininen. Nainen ja mies pitävät kädestä kiinni ja hymyilevät
CallaPrint logo valkoisella pohjalla vaaleanpunainen i:n piste Painatukset joka lähtöön

CallaPrint

"Voin nukkua yöni rauhassa, kun tiedän, että yritykseni nettisivut toimivat aina. Asiakkaiden tulee olla helppoa ottaa minuun yhteyttä, jolloin kännykässä hyvin toimivat sivut ovat tärkeitä. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä uusista nettisivuistamme."
bottom of page