top of page
  • Writer's pictureDigilick Asiakaspalvelu

Referenssi Vekarateatteri

Päivitetty: 4. syysk. 2023

Vekarateatteri on yhdistyspohjainen Keravalla toimiva opetusteatteri, joka viettää ensi vuonna 30-vuotisjuhlia ja on siten Suomen pitkäikäisin ilmaisuopetusta tarjoava oppilaitos. Juhlien kunniaksi päätimme päivittää myös kotisivumme, joiden ilme on ollut pitkälti ennallaan jo lähes kymmenen vuotta.


Uusien kotisivujen suunnittelu ja toteutus Digilickin kanssa oli hieno ja nettimarkkinoinnin ymmärrystämme avartava kokemus. Digilickin väki tutustui toimintaamme perinpohjaisesti ja teki hienoja ehdotuksia kotisivujemme toteutuksesta ja toiminnoista, joita emme itse olleet edes osanneet ajatella.


Vekarateatterin kotisivut

Uusi kotisivupohja on helposti ja nopeasti päivitettävissä, joka on erittäin tärkeää, kun markkinoimme esityksiä ja kursseja. Turhan usein tietoja on ennen jäänyt päivittämättä kotisivuille, kun kukaan ei ole jaksanut lähteä vääntämään hankalan käyttöliittymän kanssa.

Vekarateatterin pääasiallinen asiakaskunta on lapset ja nuoret. Tällöin kotisivujen täytyy olla houkuttelevat myös mobiilivaihtoehtona ja niiden sisällön tuoretta ja kiinnostavaa. Digilickin avulla tähänkin tavoitteeseen päästiin.


Teatterin markkinoinnissa kuvamateriaali on tärkeässä asemassa ja uusien kuvien lataaminen kotisivuille pitää olla nopeaa ja helppoa. Uusien kotisivujen myötä mm. Instagram-tilimme sisältö tavoittaa kotisivuilla kävijät reaaliajassa, jolloin kuvia ei välttämättä tarvitse ladata nettiin kahta kertaa.


Vekarateatterin kotisivujen yhteystiedot ovat helposti saatavilla

Digilickin avulla Vekarateatterin kotisivut näyttävät ja tuntuvat yhtä lailla rohkeilta ja innovatiivisilta kuin opetus- ja kurssitoimintammekin ainakin taas seuraavat kymmenen vuotta.Digilick.com on ketterä digitoimisto, jolta saat vaivatta niin kotisivut, hakukoneoptimoinnin, Google Ads-mainonnan kuin mainosvideotkin. Katso mitä asiakkaamme ovat meistä sanoneet ja ota yhteyttä jo tänään!

29 katselukertaa
bottom of page