top of page
Planking

Tarkista omien tai kilpailijan kotisivujen kunto

Kotisivujen kuntoraportti

Mietitkö, missä kunnossa yrityksesi kotisivut todella ovat? Digitaalinen läsnäolo on nykypäivänä elintärkeää, ja kotisivujesi kunto vaikuttaa suoraan siihen, kuinka asiakkaasi löytävät yrityksesi. Digilick Oy tarjoaa sinulle mahdollisuuden saada syvällisen ja kattavan käsityksen sivustosi nykytilasta ja mahdollisista parannuskohteista. Kotisivujen kuntoraportin hinta on nyt vain 150€+alv. (norm. 199€+alv)

SEO-Analyysi • SEO eli hakukoneoptimointi

SEO-Analyysi: SEO eli hakukoneoptimointi on prosessi, jossa verkkosivustoa muokataan ja optimoidaan paremmin vastaamaan hakukoneiden - kuten Googlen - kriteerejä. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että sivustosi nousee korkeammalle hakutuloksissa, kun potentiaaliset asiakkaat etsivät palveluitasi tai tuotteitasi. Analyysissämme tarkastelemme kuinka hyvin sivustosi on optimoitu hakukoneille, tunnistamme mahdolliset ongelmat ja annamme konkreettisia suosituksia niiden korjaamiseksi.

Backlink-Analyysi

Backlinkit ovat ulkoisia linkkejä, jotka ohjaavat kävijöitä muilta sivustoilta sinun sivustollesi. Ne ovat erittäin tärkeitä sivustosi hakukonenäkyvyyden kannalta, sillä ne toimivat eräänlaisina "ääninä" sivustosi laadulle ja luotettavuudelle. Analyysissämme tarkastelemme, mistä ja kuinka laadukkaita linkkejä sivustollesi tulee. 

Computer

Ubersuggest Backlink-analyysipaketti – Näe selvästi linkkisi laatu!

Haluatko ymmärtää, kuinka laadukkaita yrityksesi saamat backlinkit ovat? Ubersuggest Backlink-analyysipaketti tarjoaa sinulle kattavan näkymän kaikkiin sivustosi saamiin linkkeihin.

Ei enää arvailuja – raporttimme paljastaa jokaisen linkin ja sen laadun.

Miksi valita Ubersuggest kotisivukunto-paketti?

Yksityiskohtainen SEO-raportti: Saat kattavan analyysin sivustosi hakukoneoptimoinnista, joka tuo esiin kaikki kohdat, jotka vaativat huomiotasi.

Konkreettiset korjaussuositukset: Raportti ei vain osoita, mikä on väärin, vaan antaa myös selkeät ohjeet ja suositukset siitä, miten voit korjata havaitut ongelmat.

Priorisoidut toimenpiteet: Tiedät tarkalleen, mitkä asiat kannattaa korjata ensimmäisenä maksimaalisen vaikutuksen saavuttamiseksi.

Kattava linkkikatsaus: Saat yksityiskohtaisen listan kaikista sivustosi saamista linkeistä.

 

Linkkien laadun arviointi: Ymmärrät, kuinka arvokkaita ja luotettavia linkkilähteesi ovat.

Englanninkieliset Excel-tiedostot: Raportti toimitetaan sinulle englanniksi, jotta voit helposti jakaa ja käsitellä tietoja esim. kansainvälisen tiimisi kanssa tai lähettää tiedostot kansainvälisille kumppaneille. Saat ohjeet myös suomeksi, miten tulkitaan raporttia sekä mitä käytännön muutoksia kotisivuille kannattaa tehdä.

Älä jätä sivustosi hakukonenäkyvyyttä sattuman varaan. Ubersuggest kotisivujen analyysi-paketti antaa sinulle työkalut ja tiedot, joita tarvitset menestyäksesi digitaalisessa maailmassa.

bottom of page