top of page

Referenssi LisFix

Päivitetty: 4. syysk. 2023

"Digilickiltä sain uudet sivut, joissa tärkeää oli ennen kaikkea sujuva käyttökokemus asiakkaalle. Nyt ajanvaraus ja hinnasto löytyvät vaivattomasti ja lisäksi sivut ovat visuaalisesti miellyttävän näköiset. On myös hyvä tietää, että tekniset asiat kuten hakukonelöydettävyys on varmasti tehty ammattitaidolla eikä siitä tarvitse itse huolehtia. Yhteistyö ja yhteydenpito Digilickin porukan kanssa oli vaivatonta ja nopeaa.” Lisbeth Marttala, omistaja.

LisFixin sivuja suunnitellessamme lähdimme liikkeelle ajatuksesta, että asiakkaan pitää löytää etsimänsä palvelu nopeasti ja ajanvarauksen pitää olla helppoa joko soittamalla tai verkkoajanvarauksella, niin pöytäkoneella kuin mobiilissa. Vaikka palveluja on paljon, halusimme että niille kaikille löytyy palstatilaa sivuilta eivätkä ne ole vain kaikki sullottuna yhteen luetteloon. Tämän otimme huomioon painikkeiden ja kuvien asettelussa sekä valikoiden rakenteessa. Visuaalisesti sivut tehtiin asiakkaiden mieltymysten mukaisesti, aina värimaailmaa myöten.

LisFix palveluluettelo

Myös ajanvarausosion paikka sivuilla mietittiin tarkkaan ja puhelupainikkeella mahdollistettiin suora puhelu yhtä nappia painamalla. Ajanvaraus ja lahjakorttimyynti toimivat asiakkaalla ennestään olevan Timma-palvelun kautta, joka haluttiin säilyttää myös uusilla sivuilla.

Ajanvaraus Timma upotettuna kotisivuille

Integroimme Timma-palvelun uusille sivuille, jolloin sen käyttö niin LisFixin kuin sen asiakkaiden näkökulmasta pysyy täysin entisellään, tutulla ja turvallisella palvelulla. Integraation teemme myöskin sisältyen hintaan eli tästä ei koitunut lisäkustannuksia.

LisFix hinnasto ja palvelut

Myös muut toiminnallisuudet on tehty helpottamaan asiakkaiden arkea, esimerkiksi lahjakortin osto onnistuu todella helposti. Saapumista helpottaa Google Maps-kartta etusivulla, jonka saimme siihen ilman kuluja vaikka joillakin alustoilla tästäkin joutuu maksamaan. Myös Facebook-syöte näkyy etusivun alalaidassa, jolloin saadaan hyödynnettyä sosiaalisen media postauksiin käytetty aika myös kotisivuilla. Näin kotisivuillakin voidaan vaivattomasti esim. jakaa Facebookissa olevia ajankohtaisia terveys- ja hyvinvointiuutisia ja -kirjoituksia, jotka voisivat kiinnostaa LisFixin asiakkaita.


Kartta ja footer näkyvät hyvin kotisivuilla

Digilick.com on ketterä digitoimisto, jolta saat vaivatta niin kotisivut, hakukoneoptimoinnin, Google Ads-mainonnan kuin mainosvideotkin. Katso mitä asiakkaamme ovat meistä sanoneet ja ota yhteyttä jo tänään!


59 katselukertaa

Comments


bottom of page