top of page

Referenssi Hakunilan Hammas -Hammaslääkäriasema

Hakunilan Hammas - Erikoistunut Pelkopotilaiden Hoitoon


Digilick Oy on tehnyt yhteistyötä Hakunilan Hammas -hammaslääkäriaseman kanssa suunnitellen ja toteuttaen heidän kotisivunsa www.hakunilanhammas.fi


"Kiitos digilick hyvästä yhteistyöstä! Kotisivumme ovat nyt itsemme näköiset. Saamme asiakkailtamme lähes päivittäin kiitosta siitä, miten helposti luettava kotisivumme on. Voimme lämpimästi suositella teitä kaikille, jotka haluavat visuaalisen ilmeen yhtenevän oman brändinsä kanssa. Oli häkellyttävää, miten saitte saman lämmön ja helposti lähestyttävyyden myös kotisivuillemme!"


Keskityimme käyttäjäystävällisyyteen, lämminhenkiseen designiin ja tehokkaaseen sisällönhallintaan. Hakunilan Hammas on erikoistunut pelkopotilaiden hoitoon, ja tämä erikoisosaaminen näkyy sekä heidän palveluissaan että tiloissaan. Asema on sisustettu erittäin kauniisti, luoden rauhallisen ja miellyttävän ympäristön asiakkaille.


Kotisivujen suunnittelussa otimme huomioon paitsi Hakunilan Hammas -aseman ammattitaitoa ja palveluiden laatua, myös heidän tilojensa kauneutta ja yksilöllisyyttä. Yksi keskeinen ominaisuus on että asiakkaat pääsevät helposti varaamaan hammaslääkäriajan. Kotisivuilta on suora linkki ajanvarausjärjestelmään.


Kotisivuilta täytyy löytyä helposti yhteystiedot, koska se on yksi tärkeimmistä asioista, joita asiakkaat etsivät. Asiakkailla on mahdollista ottaa yhteyttä myös lomakkeen kautta, nähdä kartalta, missä toimipaikkaa sijaitsee ja aukioloajat kannattaa muistaa aina pitää ajantasalla kotisivuilla.


Kotisivuilta voi katsoa myös Youtube-videoita Hakunilan Hammaslääkäriasemasta. Varsinkin pelkopotilaille on turvallista tutustua hammaslääkärin tiloihin etänä omalta kotisohvalta ennakkoon, jolloin on helpompaa ottaa yhteyttä ja mennä käymään paikan päällä.Yhteistyö kotisivujen tekijän, Pirjo Virkkusen, kanssa oli sujuvaa. Pirjo hoiti työnsä esimerkillisesti ja hänen kanssaan oli helppo kommunikoida.


Hakunilan Hammas -aseman kotisivut on optimoitu löytymään Google-haun kautta, ja Digilick Oy vastaa myös heidän Google Ads -mainonnastaan. Tämä varmistaa, että heidän palvelunsa tavoittavat laajemman yleisön ja auttavat heitä kasvattamaan asiakaskuntaansa.


23 katselukertaa

Comments


bottom of page