top of page

Referenssi CallaPrint

Päivitetty: 4. syysk. 2023

"Voin nukkua yöni rauhassa, kun tiedän, että yritykseni nettisivut toimivat aina. Asiakkaiden tulee olla helppoa ottaa minuun yhteyttä, joten sivujen toimiminen kännykällä on tärkeää. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä uusiin nettisivuihimme."


CallaPrint on yritys, joka tekee painotyöt paikan päällä Vantaan toimipisteessä. CallaPrintissä käytetään monipuolisia ja laadukkaita painomenetelmiä. Heiltä löytyy tuotteita vaikka mihin lähtöön: tekstiilipainatusta, tuotepainatusta, mainosteippauksia, julisteita ja banderolleja.


Monipuolinen valikoima on hyvä tuoda esiin myös omilla kotisivuilla. CallaPrint tekee yhteistyötä eri toimittajien kanssa, jolloin linkit yhteistyökumppaneiden sivuille ovat tärkeässä roolissa.

CallaPrintille tärkeää oli, että sivut toimivat aina, eikä ole vaaraa, että ne kaatuisivat. Nyt sivut pysyvät hyvin pystyssä – on sitten vieraita pari tai useita tuhansia. Koskaan ei voi tietää, jos jokin markkinointikampanja menestyy kunnolla ja sivuille ryntää tuhansia ihmisiä.


Kotisivut pitää olla toiminnassa 24h. Kiireisellä yrittäjällä ei ole aina aikaa katsoa ohjelmistopäivityksiä, eikä voi jättää sen varaan, jos jokin päivitys unohtuu. Digilickin tekemät sivut päivittyvät itsekseen, eikä ole huolta, että manuaalisesti jokin päivitys olisi jäänyt tekemättä.


Yhteisessä koulutuksessa käytiin läpi, miten kotisivujen sisältöä ja kuvia päivitetään. Näin on jatkossa helppo päivittää sisältöä sivustolle, ilman että jokaisesta pienestä päivityksestä pitäisi maksaa erikseen.


Yhteistyö oli helppoa ja mukavaa. Kuka sanoo, että kotisivujen suunnittelu pitäisi olla tylsää - myös nauraa saa. Budjetti piti täsmälleen paikkaansa, eikä mitään yllätyskuluja matkan varrella tullut. Myös aikataulussa pysyttiin ja kotisivut näkivät päivänvalon sovittuna aikana.


 

Digilick.com on ketterä digitoimisto, jolta saat vaivatta niin kotisivut, hakukoneoptimoinnin, Google Ads-mainonnan kuin mainosvideotkin. Tutustu myös kivijalkaliikkeiden mainospaikkaan, Ostoskortteli.fi-palveluumme. Katso mitä asiakkaamme ovat meistä sanoneet ja ota yhteyttä jo tänään!


43 katselukertaa

Commenti


bottom of page