top of page
  • Digilick Asiakaspalvelu

Referenssi "Strengthbased" kotisivut

Päivitetty: 7. helmik. 2022

Saimme ilon ja kunnian raikastaa Strenghtbased:n kotisivuja. Kotisivut olivat jo ennestään toteutettu Wix-alustalla. Teimme SEO-remontin (näkyisivät paremmin Googlessa) kotisivujen konepellin alle ja päivitimme kotisivujen visuaalista ilmettä.


Nyt kotisivuilta on helppoa ottaa yhteyttä, ja sivuilla näkyvät selkeästi eri kohderyhmät ja palvelut.Vaikka ruotsia emme valitettavasti osaa, sujui yhteistyö siitä huolimatta loistavasti.


Kotisivujen etusivulla on hyvä tuoda esiin, mikä on ydinpalvelu, mitä yritys tarjoaa, sekä yhteydenotto kannattaa tehdä mahdollisimman helpoksi.Kiitos, että saimme tehdä tämän kotisivuremontin. Se oli antoisa :)


Digilick.com on ketterä digitoimisto, joka keskittyy yrittäjän pyhään kolminaisuuteen: markkinointiin, talouteen ja itsensä johtamiseen. Meiltä saat vaivatta niin kotisivut, kuin apua muuhun markkinointiin, talouskonsultaation tai osallistu MTEA1 mielenterveys elämäntaitona koulutukseen. Katso mitä asiakkaamme ovat meistä sanoneet ja ota yhteyttä jo tänään!

27 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki