top of page
Image by Chris Ensminger

Vältä yrittäjän talouden sudenkuopat

 Digilick.com taloushallinto - palvelut 

Woman on Computer

Sähköinen taloushallinto tekee elämästäsi helpomman. Ostolaskut saapuvat Sinulle sähköisesti hyväksyttäväksi ja maksatukseen kirjanpito-ohjelmaan. Voit tehdä itse myyntilaskut kirjanpito-ohjelmassa ja ne voidaan lähettää sieltä suoraan laskun saajalle. Kuitit voidaan valokuvata suoran kirjanpito-ohjelmaan. Kaikki arkistoidaan sähköisesti ja voit seurata raportteja reaaliajassa.  

Casual Business Meeting

Tarvitsetko apua budjetoinnissa tai kulujen seurannassa? Haluatko kysyä neuvoa tai vain keskustelukumppanin, jolla on kokemusta yrittämisestä ja näkemystä myös hallinnollisista seikoista? 

Yritysneuvonnan avulla voit menestyä paremmin. Autamme sinua parhaamme mukaan saavuttamaan tavoitteesi. Sinulle jää enemmän resursseja keskittyä omaan osaamiseen, oman toiminnan arviontiin ja kehittämiseen. 

Miksi Digilick.com?

Vaikka Digilick.com on nuori yritys, ovat yrityksen takana konkarit hommissa.

Eda Ulpilla on n. 20 vuoden kokemus taloushallinnollisista tehtävistä. Talouskonsultointi, kokonaisvaltainen kirjanpito tilipäätöksineen, yritysneuvonta, verotus, sisäinen ja ulkoinen laskenta - kaikki hoituvat saman katon alla.

Käyttökokemusta on esim.  Fennoa ja Fivaldi taloushallinto-ohjelmista.

 

Eda on jämpti tehopakkaus, joka yrittäjän sisulla ratkaisee ongelmia ja neuvoo/mentoroi yrittäjiä taloushallinnon asioissa.

 

 Palvelemme Sinua kokonaisvaltaisesti taloushallinnon, markkinoinnin ja itsensä johtamisen kautta.

Mitä asiakkaamme sanovat meistä?

Beauty

Edalta olen saanut paljon apua yritystoimintaani kehittämiseen yritysneuvontapalvelun kautta. Oma sparraaja ja häneltä saamani tuki on ollut minulle tosi tärkeä. 

Tmi GeiaBeauty,

Yrittäjä

Back Massage

Eda Digilick.comista on luottohenkilöni. Häneen otan aina yhteyttä, kun minulla on jokin talousongelma, joka täytyy ratkaista.  Eda osaa kysyä oikeita kysymyksiä ja hän osaa ottaa huomioon laajoja kokonaisuuksia. Homma, kuin homma hoituu häneltä jämptisti ja mallikkaasti.

Tmi Terle Laar,

Yrittäjä

Business Woman with Laptop

Sain aloittelevana yrittäjänä paljon hyödyllistä tietoa ja vinkkejä uuden yrityksen talouden hoitoon ja kirjanpitoon liittyen. Kiitos paljon mukavasta ja tehokkaasta palvelusta!
 

Hannu Laurikainen,

Siperian Hummeri Oy

Booger on kirjoitettu nukkuvan miehen otsaan tussilla

Älä nuku tilaisuutesi ohi!
Ota heti yhteyttä!

Eda Ulp Digilick taloushallinto nainen vaaleanpunainen tausta

Eda Ulp

Talousneuvoja |Kirjanpitäjä

Yrittäjä | CFO I Co-Founder 

eda.ulp(@)digilick.com  

040 721 3973

  • LinkedIn Eda Ulp

Digilick.com | OstosKortteli.fi | Y-tunnus 2853021-4  

| info@digilick.com | Suomi, Finland

Palvelut yhteydenottolomake
bottom of page