top of page

 Digilick.com markkinointi- palvelut 

 Laita kotisivut kuntoon ja ota samalla huomioon verkkosivujen hakukoneoptimointi. Markkinointi on tärkeä osa yritystäsi. Yksi hyvä tapa markkinoida on Google mainonta. Digilick.com on täällä sinua varten!

Image by William Iven apple computer

Kotisivut ovat paljon muutakin kuin mitä silmä ruudulla näkee. Kotisivujen konepellin alla on paljon asioita, joiden tulee olla kunnossa. Sivujen pitää toimia 24h kaikilla näytöillä, eikä ne saa kaatua vaikka sivustojen suosio yllättäisikin. 

Football goal

Google-mainonta osuu maaliinsa. Sitä nimittäin näytetään vain niille ihmisille, jotka tekevät yrityksesi tuotteisiin tai palveluihin liittyviä hakuja. Google-mainonnassa maksat mainostesi kautta kotisivuillesi tulleista kävijöistä.

Image by Arnel Hasanovic home office computer flowers

Meiltä saat live-koulutukset ja verkkokoulutukset. Säästä ja opi tekemään asiat itse. Aina ei tarvitse oppia asioita kantapään kautta, saat asiantuntevaa apua ammattilaisilta. Lue lisää Google Ads-koulutuksista ja Kotisivu-koulutuksista.

Videot kasvattavat jatkuvasti suosiota, eikä ihme. Meiltä saat yritysvideon, jonka budjettia varten ei tarvitse ottaa pankista lainaa. Katso esimerkki minkälaisen videon voisit saada esim. 500€ budjetilla.

Booger kirjoitettu miehen otsaan, joka nukkuu.

Älä nuku tilaisuutesi ohi! Ota heti yhteyttä!

Pirjo Virkkunen Digilick.com

 Pirjo Virkkunen 

 CMO | Co-Founder 

 pirjo.virkkunen(@)digilick.com  

 040 574 2439 

  • LinkedIn Pirjo Virkkunen

Nimi *

Email *

Puhelin

Viesti

Digilick.com | Y-tunnus 2853021-4  

| info@digilick.com | Suomi, Finland

Palvelut yhteydenottolomake
bottom of page