top of page
Kirjanpitäjä läppärillä laskin tietokoneen vieressä

Tunne talouslukusi, johda yritystäsi oikein

Kehityshaluisille pk-yrityksille menestyspaketti

Tunne talouslukusi, johda yritystäsi oikein

  • Saavatko yrityksesi tunnusluvut sinut sekaisin?

  • Jotta voit johtaa yritystäsi faktojen ja numeroiden avulla, sinun täytyy ymmärtää lukuja koskien tuloja ja kuluja sekä varoja ja velkoja

  • Ymmärrät sen, että eri luvut merkitsevät eri asioita tuloslaskelmassa ja taseessa

  • Käydään läpi yrittäjän tavoitteet ja määritellään mittarit

Case-esimerkki: Yrittäjä oli tehnyt projektista tarjouksen tietyllä hinnalla. Tarjous hyväksyttiin ja projekti alkoi. Sen edetessä alkoi projektin budjetin seurannassa käymään ilmi, että budjetti ylittyy. Kustannuspaikkaseurannan avulla yrittäjä pystyi seuraamaan projektin toteutuneita lukuja kirjanpidosta ja vertaamaan niitä budjettiin sekä paikallistamaan, missä kuluerässä summat erosivat oleellisesti toisistaan. Tämä oli kätevällä tavalla mahdollista sähköisen kirjanpidon avulla, koska tiedot ovat reaaliajassa ohjelmassa ja hän pystyi ylläpitämään oikea-aikaista seurantaa. Tämä taas mahdollisti nopean reagoinnin ja kulujen kehittymiskurssin korjaamiseen oikealle polulle.

85€+alv / tunti

Koulutukseen voi osallistua useampi henkilö 

Eda ja Pirjo kaksi naista Digilick paidat päällä syksyisessä maisemassa

Eda Ulp,
Talouden rautainen ammattilainen

Pirjo

Eda

Eda Ulpilla on 20 vuoden kokemus taloushallinnollisista tehtävistä. Talouskonsultointi, kokonaisvaltainen kirjanpito tilipäätöksineen, yritysneuvonta, verotus, sisäinen ja ulkoinen laskenta - kaikki hoituvat saman katon alla. Käyttökokemusta on esim. Fennoa ja Fivaldi taloushallinto-ohjelmista.

 

Eda on jämpti tehopakkaus, joka yrittäjän sisulla ratkaisee ongelmia ja neuvoo/mentoroi yrittäjiä taloushallinnon asioissa. 

Pirjo Virkkunen auttaa sinua markkinointiin liittyvissä asioissa. Eli saat meiltä tarvittaessa myös kokonaisvaltaista palvelua.

bottom of page