Opi tekemään tuottavaa Google Ads -mainontaa

"Digilickin koulutus auttoi meitä pääsemään helposti kiinni meille vieraaseen maailmaan, Googlen palveluiden, kuten Google Adsin ja Analyticsin käyttöön. Koulutus oli rakennettu meidän tarpeet huomioiden. Opimme ymmärtämään digimarkkinoinnin periaatteita sekä käyttämään opittua oman markkinointimme suunnitteluun. Antti ja Petri olivat asiantuntevia, helpostilähestyttäviä ja innostavia kouluttajia."

- Terapiatalo Quu

 

Teettekö Google-mainontaa, mutta heikoin tuloksin? Tämä on ihan tyypillinen tilanne, mikä johtuu yleensä joko osaamattomuudesta tai laiskuudesta.

 

Me autamme yrityksiä saamaan enemmän irti Google-mainonnasta valmentamalla yrityksen markkinointiammattilaisia kasvotusten. Tuloksemme ovat hyviä; juuri hiljattain ajoimme toimistokalusteita myyvän yhtiön sivuille 6x tehokkaammin potentiaalisia ostajia kuin mihin he olivat itse pystyneet.

 

Koulutuksen syvyys räätälöidään teille sopivaksi lähtötasonne mukaan. Keskittyminen voi olla perusasioissa kuten Adsin toimintaperiaatteissa, toimivan kampanjarakenteen suunnittelussa, hakusanatutkimuksessa ja ensimmäisten mainosten tekemisessä tai edistyneemmissä asioissa kuten mainonnan optimoinnissa, konversioiden rakentamisessa ja seurantapohjien käyttämisessä. Koulutuksen päätteeksi sinulla on joka tapauksessa Google-mainonta käynnissä tehokkaampana kuin aiemmin ja henkilökohtainen työkalupakkisi on kasvanut. Koulutuksesta muistoksi saat n. 150 sivuisen ohjekirjasen, jonka oppeihin voit aina palata.

 

Kouluttajanasi toimii Googlen sertifioima hakusanamarkkinoinnin asiantuntija, Antti Koskinen, joka johdattaa sinut Google-mainonnan saloihin järjestelmällisesti ja ymmärrettävästi. Antilla on sekä yritysten välisestä että kuluttajille suuntautuvasta markkinoinnista pitkä kokemus usean eri yhtiön palveluksessa. Vuodesta 2017 hän on ollut digiyrittäjä tavoitteenaan auttaa suomalaisia yrityksiä saamaan enemmän kauppaa.

 

Tee päivän paras päätös ja varaa koulutus!

Mitä?

Yksityinen koulutus, jossa opit oleellisimman toimivan hakusanamainonnan tekemisestä Googlessa. Jos olet jo pidemmällä aiheessa, keskitytään tulosten parantamiseen.

Kenelle?

Henkilöille, joiden vastuulla Google Ads -mainonnan tekeminen on yrityksessänne.

Missä ja milloin?

Meillä tai teillä molemmille sopivana aikana.

Hinta?

Kokopäivän koulutus 1290€+alv

Puolen päivän koulutus 690€+alv

 
  • LinkedIn Digilick.com
  • Digilick.com Facebook-sivut
Ite wiki icon white.png

Tykkää meistä

Facebookissa!

Digilick.com | OstosKortteli.fi 

NytAlessa.com Offers Oy

Y-tunnus 2853021-4  

Suomi, Finland

info@digilick.com

© 2020 NytAlessa.com Offers Oy    

Rekisteri- ja tietosuojaseloste