top of page

Yli 40 vinkkiä bloggaamisen mestariksi: Opas aloittelijoille ja kokeneille kirjoittajille

Päivitetty: 14. jouluk. 2023

Bloggaamisella tienaaminen kuulostaa unelmalta. Et ainoastaan pääse työskentelemään itsenäisesti ja jättämään 9-5 työt taaksesi, vaan voit myös blogata mistä päin maailmaa tahansa aiheista, jotka sinua kiinnostavat. Vaikka se vaatii kovaa työtä, jopa aloittelijat voivat saavuttaa tämän oikean strategian avulla.


Ensiksi sinun on tietenkin luotava blogi. Sen jälkeen sinun täytyy kasvattaa yleisöäsi. Olipa kyseessä sivutoiminen harrastus tai ura, tämä kattava opas käy läpi toiminnallisia vaiheita siitä, miten aloittaa blogi, rakentaa lukijakuntaa ja kasvattaa blogiasi. Sen jälkeen opit käyttämään tehokkaita työkaluja, jotka auttavat sinua oppimaan, miten bloggaamisella tienataan rahaa, muuttamaan verkkosivustosi liikenteen rahaksi ja mahdollisesti aloittamaan liiketoiminnan verkossa.


Kuinka paljon rahaa voit tienata bloggaamisella?


Ennen kuin sukellamme bloggaamisella tienaamisen vaiheisiin, puhutaan siitä, kuinka paljon voit oikeasti ansaita. Kuinka paljon rahaa voit tienata bloggaamisella aloittelijana? Talousblogi Millennial Money raportoi, että vain kahden vuoden jälkeen liikenteen ja tilaajien rakentamisesta tällaiselle verkkosivustolle, bloggaajat voivat tienata yli 100 000 dollaria vuodessa. Ensimmäisen vuoden aikana bloggaajat voivat tienata 500-2000 dollaria kuukaudessa. Muista, että bloggaamisella tienaaminen ei tapahdu yön yli. Se vaatii aikaa, kärsivällisyyttä ja sitoutumista. Mutta kun olet löytänyt oikean yhdistelmän sisältöä, markkinointia ja tulonlähteitä, bloggaamisesta voi tulla kannattavaa.


Katsotaanpa muutamia esimerkkejä tästä tutkimuksesta menestyvistä bloggaajista:


Talousblogi Millennial Money raportti
Talousblogi Millennial Money raportti

Kuten näet, voit ansaita laajan tulon kirjon bloggaajana. Mutta numeroiden lisäksi muista nämä tärkeät seikat ennen kuin aloitat:

  • Voit tienata rahaa bloggaamisella, vaikka et olisi ammattikirjoittaja.

  • On mahdollista käyttää useampaa kuin yhtä strategiaa tuomaan tuloja blogillasi.

  • Menestyvät bloggaajat tienaavat rahaa käyttämällä monia samoja strategioita.

Puretaan nämä ideat ja tunnistetaan nämä strategiat.


10 askelta miten tienata rahaa bloggaamisella


Seuraa näitä 10 toiminnallista askelta keskittyäksesi käsityöhösi ja rahallistamaan bloggaamispyrkimyksesi:
Kuinka tienata rahaa bloggaamisella: rakenna verkkoläsnäolosi


Ennen kuin aloitat rahan tienaamisen, sinun on luotava verkkosivusto, aloitettava blogi ja kasvatettava yleisöäsi. Ajattele näin: enemmän liikennettä blogiisi voi tarkoittaa enemmän rahaa.

Tästä syystä rahan ansaitseminen alkaa strategisen blogiaihealueen valitsemisesta ja blogin levittämisestä. Näin se tehdään:


Valitse tuottoisa aihealue

Jos olet juuri aloittamassa blogia, mieti aihealueita, jotka ovat paitsi intohimosi kohteita, myös sellaisia, jotka kiinnostavat muita. Tämä voi olla mitä tahansa matkustamisesta ja ruoanlaitosta teknologiaan ja rahoitusneuvontaan. Tärkeintä on valita aihealue, jolla on riittävästi kiinnostusta, mutta ei liikaa kilpailua.


Laajenna blogisisältöäsi

Kun olet valinnut aihealueesi, on aika alkaa tuottaa sisältöä. Kirjoita laadukkaita, informatiivisia ja viihdyttäviä artikkeleita, jotka houkuttelevat ja pitävät lukijoiden huomion. Muista, että sisältö on kuningas!


Rakenna mainetta

Ole aktiivinen sosiaalisessa mediassa, osallistu yhteisöihin liittyen aihealueeseesi ja rakenna suhteita muihin bloggaajiin ja lukijoihisi. Tämä auttaa sinua rakentamaan mainetta alallasi.


Mainosta ja kasva

Käytä erilaisia markkinointistrategioita, kuten hakukoneoptimointia (SEO), sähköpostimarkkinointia ja sosiaalisen median markkinointia kasvattaaksesi blogisi näkyvyyttä ja houkutellaksesi enemmän kävijöitä.


Kun olet rakentanut vankan perustan, on aika alkaa miettiä, miten muuttaa tuo liikenne rahaksi. Seuraavassa osassa käymme läpi, miten voit hyödyntää blogiasi taloudellisesti.


Säästöpossu
Kuinka tienata blogaamisella?

Kuinka tienata rahaa bloggaamisella: muunna liikenne rahaksi


Kun olet rakentanut vankan lukijakunnan, on aika alkaa muuntaa tuo liikenne rahaksi. Tässä on joitakin todistettuja strategioita, joita voit käyttää:


Mainosta blogissasi

Yksi suosituimmista tavoista tienata rahaa blogilla on mainostaminen. Voit aloittaa Google AdSense -ohjelmalla, joka sijoittaa mainoksia sivustollesi ja maksaa sinulle aina, kun joku klikkaa niitä. Kun kasvatat liikennettä, voit alkaa neuvotella suoraan mainostajien kanssa tai liittyä mainosverkostoihin, jotka maksavat enemmän.


Tarjoa maksullisia tilauksia

Jos tuotat korkealaatuista sisältöä, lukijasi saattavat olla valmiita maksamaan siitä. Voit tarjota premium-sisältöä, kuten syvällisiä oppaita, videoita tai webinaareja, maksullisen tilauksen muodossa.


Myy tuotteita

Voit myös myydä omia tuotteitasi, kuten e-kirjoja, kurssimateriaaleja tai fyysisiä tuotteita. Tämä voi olla erinomainen tapa hyödyntää blogisi aihealuetta ja asiantuntemustasi.


Ryhdy affiliate-kumppaniksi

Affiliate-markkinointi on prosessi, jossa promotoit muiden yritysten tuotteita ja saat komission jokaisesta myynnistä, joka tulee kauttasi. Voit liittyä affiliate-ohjelmiin, jotka sopivat blogisi aihealueeseen, ja sisällyttää affiliate-linkkejä sisältöösi.


Kirjoita sponsoroitua sisältöä

Yritykset maksavat usein bloggaajille, jotta he kirjoittaisivat arvosteluja tai mainostaisivat tuotteitaan ja palveluitaan. Jos sinulla on vahva seuraajakunta, yritykset saattavat lähestyä sinua suoraan tai voit lähestyä niitä itse.


Tarjoa konsultointipalveluita

Jos olet asiantuntija tietyllä alueella, voit tarjota konsultointipalveluita. Tämä voi olla mitä tahansa henkilökohtaisesta valmennuksesta ja neuvonnasta yritysten auttamiseen strategioiden kehittämisessä.


On tärkeää pitää mielessä, että bloggaamisen maailma muuttuu jatkuvasti. Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä, tekniikoista ja alustan päivityksistä, jotta voit jatkaa kasvua ja menestystä bloggaajana. Muista myös, että lukijasi ovat blogisi sydän. Kuuntele heitä, vastaa heidän tarpeisiinsa ja rakenna yhteisö, joka tukee sinua ja blogiasi pitkällä tähtäimellä.


Kuinka tienata rahaa bloggaamisella: kestävä kasvu ja yhteisön rakentaminen


Kun olet löytänyt tapoja kaupallistaa blogiasi, on tärkeää keskittyä kestävään kasvuun ja yhteisön rakentamiseen. Tässä muutamia vinkkejä, jotka voivat auttaa sinua pitämään blogisi tuottoisana pitkällä aikavälillä:


Analysoi ja optimoi

Käytä analytiikkatyökaluja, kuten Google Analytics, ymmärtääksesi, mistä lukijasi tulevat ja mitä he blogissasi tekevät. Tämä tieto auttaa sinua optimoimaan sisältöäsi ja markkinointistrategioitasi, jotta voit houkutella enemmän kävijöitä ja pitää heidät kiinnostuneina.


Päivitä sisältöä säännöllisesti

Säännöllinen ja laadukas sisällöntuotanto on avain lukijoiden palaamiseen. Luo julkaisuaikataulu ja pidä siitä kiinni, jotta lukijasi tietävät, milloin odottaa uutta sisältöä.


Hyödynnä sosiaalista mediaa

Sosiaalinen media on voimakas työkalu, joka voi auttaa sinua tavoittamaan uusia yleisöjä ja rakentamaan suhteita lukijoihisi. Jaa sisältöäsi eri alustoilla ja osallistu keskusteluihin, jotka liittyvät blogisi aiheeseen. Ole aktiivinen ja johdonmukainen eri alustoilla ja käytä niitä laajentaaksesi blogisi tavoittavuutta.


Rakenna sähköpostilista ja käytä sähköpostimarkkinointia

Sähköpostimarkkinointi on yksi tehokkaimmista tavoista pitää yhteyttä lukijoihisi ja edistää uutta sisältöä tai tuotteita. Kannusta lukijoita tilaamaan sähköpostilistasi ja tarjoa heille arvoa jokaisessa viestissä. Sähköpostilistasi on arvokas omaisuus. Käytä sitä viisaasti lähettämällä säännöllisiä päivityksiä, tarjouksia ja henkilökohtaisempaa sisältöä, joka voi lisätä lukijoidesi sitoutumista.


Pidä yllä laadukasta sisältöä

Laatu on aina tärkeämpää kuin määrä. Varmista, että jokainen blogikirjoitus tarjoaa arvoa ja on hyvin kirjoitettu. Tämä rakentaa luottamusta yleisösi keskuudessa ja kannustaa heitä palaamaan.

Verkostoidu muiden bloggaajien kanssa

Yhteistyö muiden bloggaajien kanssa voi auttaa sinua laajentamaan yleisöäsi. Voit esimerkiksi tehdä vieraspostauksia toistenne blogeissa tai tukea toisianne sosiaalisessa mediassa. Älä aliarvioi muiden bloggaajien ja vaikuttajien kanssa verkostoitumisen voimaa. Yhteistyöprojektit ja vierasbloggaus voivat avata ovia uusiin yleisöihin ja tuoda lisää näkyvyyttä blogillesi.

Pysy ajan tasalla SEO:ssa

Hakukoneoptimointi (SEO) on elintärkeää, jotta ihmiset löytävät blogisi hakukoneiden kautta. Pidä huolta, että ymmärrät SEO:n perusteet ja sovellat niitä sisältöösi. Optimoi sisältösi hakukoneille, mutta älä tee sitä lukijoidesi kustannuksella. Laadukas ja arvokas sisältö, joka on luonnollisesti optimoitu, rankkaa paremmin pitkällä aikavälillä.

Tarjoa henkilökohtaista arvoa

Muista, että blogisi voi olla enemmän kuin vain tietolähde. Tarjoamalla henkilökohtaista arvoa, kuten elämänohjeita tai inspiroivia tarinoita, voit luoda syvemmän yhteyden lukijoihisi.

Seuraa tuloksia ja sopeudu

Maailma muuttuu jatkuvasti, ja niin myös bloggaamisen trendit. Seuraa tuloksiasi ja ole valmis sopeutumaan uusiin olosuhteisiin. Kokeile uusia strategioita ja pidä kiinni siitä, mikä toimii.

Muista, miksi aloitit

Lopuksi, älä unohda intohimoa, joka sai sinut aloittamaan bloggaamisen. Pitämällä yllä intohimoasi ja aitouttasi voit inspiroida lukijoitasi ja pitää blogisi elinvoimaisena vuosien ajan. Bloggaaminen voi olla palkitsevaa niin henkisesti kuin taloudellisestikin, kunhan muistat, että se on matka, ei sprintti. Keskity rakentamaan yhteisöä, joka arvostaa työtäsi, ja ole kärsivällinen. Ajan myötä voit rakentaa blogista paitsi tulonlähteen myös jotain, josta voit olla ylpeä.


Tietokone ja ruusut, toimistopöytä
Kestävän kasvun ja yhteisön rakentamisen jälkeen on tärkeää pysyä mukautuvana ja innovatiivisena.

Vinkkejä, jotka voivat auttaa sinua pitämään blogisi tuoreena ja houkuttelevana:

Kuuntele yleisöäsi

Pyydä palautetta lukijoiltasi ja ota se vakavasti. He voivat tarjota arvokasta tietoa siitä, mitä sisältöä he haluavat nähdä ja mitä parannuksia voit tehdä.

Hyödynnä multimediaa

Älä rajoitu vain tekstiin. Käytä kuvia, videoita ja äänitiedostoja rikastuttamaan sisältöäsi ja tarjoamaan monipuolisemman kokemuksen lukijoillesi.

Pysy trendien ja ajankohtaisten tapahtumien aallonharjalla

Kirjoita sisältöä, joka resonoi ajankohtaisten tapahtumien tai trendien kanssa. Tämä voi auttaa houkuttelemaan kävijöitä, jotka etsivät tuoretta ja relevanttia tietoa.

Käytä tarinankerrontaa

Ihmisiä vetää puoleensa tarinat. Käytä tarinankerrontaa tehdäksesi blogikirjoituksistasi mukaansatempaavia ja muistettavia.

Tarjoa eksklusiivista sisältöä

Harkitse premium-sisällön tarjoamista tietylle lukijakunnalle. Tämä voi olla esimerkiksi syvällisempiä artikkeleita, verkkokursseja tai webinaareja.

Käytä CTA:ita (Call to Action)

Kannusta lukijoitasi toimintaan jokaisessa blogikirjoituksessa. Olipa kyse sitten kommentoinnista, jakamisesta sosiaalisessa mediassa tai tuotteen ostamisesta, selkeät toimintakehotukset voivat lisätä sitoutumista.

Päivitä vanhaa sisältöä

Älä unohda vanhempia blogikirjoituksiasi. Päivitä niitä uudella tiedolla ja SEO-käytännöillä, jotta ne pysyvät ajankohtaisina ja löydettävinä.

Monipuolista tulonlähteitä

Älä luota vain yhteen tulonlähteeseen. Tutki muita mahdollisuuksia, kuten kumppanuusmarkkinointi, sponsoroitu sisältö tai oman tuotteen myynti.

Pidä teknologia ajan tasalla

Varmista, että blogisi alusta, teema ja liitännäiset ovat ajan tasalla. Nopea ja turvallinen sivusto parantaa käyttäjäkokemusta ja hakukoneiden sijoituksia.

Ole johdonmukainen brändäyksessä

Pidä blogisi ulkoasu, äänensävy ja sisältö linjassa brändisi kanssa. Vahva brändi luo tunnistettavuutta ja luottamusta. Muista, että bloggaaminen on dynaaminen ala, joka vaatii jatkuvaa oppimista ja sopeutumista. Ole avoin uusille ideoille ja kokeile rohkeasti uusia asioita. Näin voit varmistaa, että blogisi pysyy elinvoimaisena ja kasvaa yhdessä yleisösi kanssa.


Osallistu konferensseihin ja tapahtumiin

Osallistuminen alan tapahtumiin voi olla loistava tapa pysyä ajan tasalla uusimmista trendeistä, oppia uusia taitoja ja tavata samanhenkisiä ihmisiä.

Hyödynnä analytiikkaa

Käytä analytiikkatyökaluja, kuten Google Analytics, ymmärtääksesi paremmin, mistä kävijäsi tulevat, mitä he tekevät sivustollasi ja mikä sisältö heitä kiinnostaa. Tämä tieto auttaa sinua tekemään tietoon perustuvia päätöksiä blogisi suunnasta.

Tarjoa ratkaisuja ongelmiin

Keskity kirjoittamaan sisältöä, joka ratkaisee lukijoidesi ongelmia tai vastaa heidän kysymyksiinsä. Tämä asettaa sinut auktoriteettina alallasi ja rakentaa luottamusta yleisösi keskuudessa.

Käytä palautetta kehitykseen

Ole avoin rakentavalle kritiikille ja käytä sitä parantaaksesi blogiasi. Lukijoiden palautteesta voi olla hyötyä, kun mietitään, mitä seuraavaksi kannattaa tehdä.

Pidä huolta itsestäsi

Bloggaaminen voi olla stressaavaa ja aikaa vievää. Muista pitää huolta omasta hyvinvoinnistasi, jotta voit jatkaa luovaa työtäsi pitkällä tähtäimellä.

Arvioi ja sopeuta strategiaasi säännöllisesti

Maailma muuttuu jatkuvasti, ja niin myös bloggaamisen maisema. Arvioi säännöllisesti blogisi strategiaa ja tee tarvittavat muutokset pysyäksesi relevanttina ja menestyvänä. Bloggaaminen on jatkuvaa kasvua ja kehitystä vaativa matka. Se vaatii intohimoa, sitoutumista ja joustavuutta. Käyttämällä näitä vinkkejä hyväksesi voit varmistaa, että blogisi ei ainoastaan kasva, vaan myös kukoistaa ja inspiroi lukijoitasi vuosien varrella. Kun olet ottanut käyttöön nämä vinkit, olet matkalla kohti bloggaamisen mestaruutta. Mutta muista, että bloggaamisen ydin ei ole pelkästään menestys mittareiden valossa, vaan myös yhteyden luominen lukijoihisi ja intohimosi jakaminen maailmalle.

Jokainen blogipostaus on kuin pieni siemen, joka istutetaan internetin maaperään. Jotkut siemenet itävät nopeasti, toiset tarvitsevat enemmän aikaa ja huolenpitoa kasvaakseen. Ole kärsivällinen ja jatka kylvämistä, sillä jokainen artikkeli, jokainen jaettu kokemus ja jokainen vuorovaikutus voi johtaa suurempiin mahdollisuuksiin ja syvempiin yhteyksiin.

Pidä mielessä, että blogisi on elävä organismi; se kasvaa, kehittyy ja muuttuu yhdessä sinun kanssasi. Älä pelkää kokeilla uusia asioita, muokata ääntäsi tai muuttaa suuntaa, jos se tuntuu oikealta. Bloggaamisen kauneus piilee sen joustavuudessa ja rajattomissa mahdollisuuksissa. Lopuksi, älä unohda nauttia matkasta. Bloggaaminen on ainutlaatuinen mahdollisuus ilmaista itseäsi, jakaa tietoa ja luoda yhteisöjä. Se on työtä, joka voi tuoda suurta iloa sekä sinulle että lukijoillesi. Joten kirjoita intohimolla, jaa rohkeasti ja kasva yhdessä yleisösi kanssa.

Kiitos, että olet kulkenut tämän matkan kanssamme. Toivomme, että nämä vinkit valaisevat polkuasi kohti bloggaamisen tähtiä. Onnea matkaan – maailma odottaa kuulla tarinasi!Wix-alustalla saat tehtyä blogista oman brändin näköisen
Wix-alustalla saat tehtyä blogista oman brändin näköisen


Onko Wix-alusta on hyvä bloggaamiseen?

Bloggaaminen on nykyaikainen taide, ja jokainen bloggaaja tarvitsee luotettavan kumppanin matkallaan. Wix on tässä suhteessa vertaansa vailla.

1. Valitse oikea alusta

Aloita oikealla alustalla. Wix tarjoaa intuitiivisen vedä-ja-pudota-editorin, joka tekee sivuston suunnittelusta helppoa ja hauskaa. Tämä on erityisen tärkeää, kun haluat, että blogisi heijastaa persoonallisuuttasi ja tavoittaa kohdeyleisösi.

2. Määrittele kohdeyleisösi

Tunne lukijasi. Wix tarjoaa analytiikkatyökaluja, jotka auttavat ymmärtämään, kuka lukee sisältöäsi ja miten voit räätälöidä sitä heidän tarpeisiinsa.

3. Luo visuaalisesti houkutteleva design

Wixin laaja valikoima mukautettavia malleja antaa sinulle vapauden luoda visuaalisesti houkuttelevan blogin, joka kutsuu lukijat palaamaan yhä uudelleen.

4. Tee sisällöstä kuningas

Wix-blogissa voit helposti luoda, muokata ja järjestellä postauksiasi, jotta sisältösi pysyy kuninkaana. Käytä Wixin SEO-työkaluja varmistaaksesi, että sisältösi löytyy.

5. SEO on avain näkyvyyteen

Wix auttaa sinua optimoimaan sivustosi hakukoneille, jotta ihmiset löytävät blogisi, kun he etsivät tietoa verkosta.

6. Sosiaalisen median integraatio

Integroi sosiaalisen median kanavasi suoraan Wix-blogiisi, jotta voit jakaa sisältöä laajemmalle yleisölle ja rakentaa yhteisöä.

7. Käytä Wixin sovelluksia

Wixin sovellukset tarjoavat lukuisia lisäosia, jotka voivat tehostaa blogiasi, kuten kommentointijärjestelmiä ja asiakaspalautetyökaluja.

8. Analysoi ja optimoi

Wixin sisäänrakennetut analytiikkatyökalut auttavat seuraamaan suorituskykyä ja optimoimaan sisältöäsi vastaamaan lukijoiden mieltymyksiä.

9. Luo yhteisö

Wix-blogi ei ole vain alusta kirjoittamiselle, vaan myös yhteisön rakentamiselle. Käytä Wixin interaktiivisia työkaluja, kuten tilaajien hallintaa ja sähköpostimarkkinointia, pitääksesi yhteyttä yleisöösi.

10. Sisällön monipuolistaminen

Wixin avulla voit helposti lisätä multimediaa postauksiisi, kuten videoita, kuvia ja äänitiedostoja, mikä rikastuttaa lukijakokemusta.

11. Säännöllisyys on avainasemassa

Wix-blogissa voit ajoittaa postauksesi julkaistavaksi automaattisesti, mikä auttaa ylläpitämään säännöllistä julkaisuaikataulua.

12. Pidä kiinni laadusta

Wix-blogissa voit luoda luonnoksia ja pyytää palautetta ennen julkaisua, mikä varmistaa, että jokainen postaus on huippulaatua.

13. Käytä Wixin SEO-wizardia

Wixin SEO-Wizard auttaa sinua asettamaan avainsanat ja metakuvaukset, jotka parantavat blogisi löydettävyyttä.

14. Mobiiliystävällisyys

Wix-sivustot ovat automaattisesti mobiiliystävällisiä, mikä tarkoittaa, että blogisi näyttää hyvältä ja toimii saumattomasti kaikilla laitteilla.

15. Tuki ja yhteisö

Wixin laaja tukiverkosto ja käyttäjäyhteisö tarjoavat vinkkejä ja neuvoja, kun tarvitset apua tai inspiraatiota. Facebookista löytyy ryhmä Wix suomi ja tietysti Digilick Oy on aina tarvittaessa apunasi.

16. Turvallisuus ja luotettavuus

Wix pitää sivustosi turvassa SSL-sertifikaateilla ja tarjoaa luotettavan hostingin, joten voit keskittyä sisällön luomiseen ilman huolta teknisistä ongelmista.

17. Kustomoitavuus ja laajennettavuus

Wixin avulla voit kasvattaa blogiasi ja lisätä uusia ominaisuuksia, kuten verkkokaupan tai varausjärjestelmän, kun blogin suosio kasvaa.

18. Käytä Wixin kuvakirjastoa

Wixin laaja kuvakirjasto tarjoaa laadukkaita kuvia, joita voit käyttää ilmaiseksi blogissasi, mikä säästää aikaa ja rahaa.

19. Yksilölliset domainit

Wix mahdollistaa oman domain-nimen hankkimisen, mikä lisää ammattimaisuutta ja auttaa brändisi rakentamisessa. Jos haluat .fi päätteisen domainin, olethan yhteydessä Digilick Oy:n niin voimme auttaa sinua. Vielä toistaiseksi ei pysty suoraan tilaamaan .fi päätteisiä domaineja Wixiltä, mutta ne pystyy kyllä yhdistämään Wix-sivuille.

20. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä

Wixin käyttäjäystävällinen käyttöliittymä tekee blogin hallinnasta helppoa, jopa aloittelijoille. Käytä Wixin tarjoamia työkaluja ja ominaisuuksia hyväksesi, ja muista, että bloggaaminen on pitkäjänteistä työtä. Ole kärsivällinen, pysy ajan tasalla SEO-käytännöistä, ja ennen kaikkea, nauti kirjoittamisesta ja yhteisön rakentamisesta Wix-alustalla.

Wix on paljon enemmän kuin vain blogialusta; se on kokonaisvaltainen työkalu, joka tukee sinua jokaisessa bloggaamisen vaiheessa. Sen avulla voit keskittyä siihen, mitä rakastat – sisällön luomiseen ja yhteisön kasvattamiseen – samalla kun teknologia hoitaa loput. Aloita Wix-blogisi tänään ja vie bloggaamisesi uudelle tasolle!


Digilick Oy on Wixin virallinen Legend-tason kumppani ja auttaa sinua oikein mielellään kaikissa Wixiin liittyvissä kysymyksissä. Ole yhteydessä jo tänään info@digilick.com


Blogi on kirjoitettu yhdessä tekoälyn kanssa (OpenAI, LLC). Lähteenä käytetty Wixin blogia: https://www.wix.com/blog/how-to-make-money-blogging

32 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page