top of page

Referenssi A.Y. Mirai - japanikonsultti

Päivitetty: 31. elok. 2023

Yoko Keränen on japanilainen konsultti, joka on todellinen Japani-guru! Yoko konsultoi japanilaisia yrityksiä, jotka haluavat tulla suomen markkinoille, tai suomalaisia yrityksiä, jotka haluavat päästä japanin markkinoille. A.Y. Mirai:n kotisivujen suunnittelussa oli tärkeää, että otetaan huomioon kulttuurien eroavaisuudet. A.Y. Mirai:n kotisivuilta löytyy myös vinkkejä, miten tehdä yhteistyötä japanilaisten yritysten kanssa. Kotisivuillla nämä vinkit näkyvät ns. blogimuodossa.A.Y. Mirain kotisivuilla saa jo pienen maistiaisen japanilaisesta kulttuurista.

A.Y. Mirain kotisivuilla saa jo pienen maistiaisen japanilaisesta kulttuurista.

A.Y. Mirai:n kotisivujen ensimmäiseltä sivulta on jo helppo ottaa yhteyttä, ja tilata ilmainen konsultaatio.

A.Y. Mirai:n kotisivujen ensimmäiseltä sivulta on jo helppo ottaa yhteyttä, ja tilata ilmainen konsultaatio. Sivuston ylänurkassa oleva "Varaa ilmainen konsulaatio"-nappi seuraa mukana, vaikka vieraillaan kotisivujen eri sivuilla.

A.Y. Mirai kotisivuilla kerrotaan heti alkuun mitä yritys tekee

Yhteydenotto on helppoa asiakkaille, kun heillä on monta eri keinoa ottaa yhteyttä. Esim. puhelimiste, sähköpostilla ja lomakkeen kautta.

Yhteydenotto on helppoa asiakkaille, kun heillä on monta eri keinoa ottaa yhteyttä. Esim. puhelimiste, sähköpostilla ja lomakkeen kautta.

Meillä oli ilo ja kunnia tehdä yhteistyötä A.Y. Mirai Ltd:n kanssa. Kiitos luottamuksesta. Teidän kanssa oli ihana tehdä yhteistyötä!

42 katselukertaa

Comments


bottom of page