top of page
  • Kirjoittajan kuvaDigilick Asiakaspalvelu

Referenssi A.Y. Mirai - japanikonsultti

Yoko Keränen on japanilainen konsultti, joka on todellinen Japani-guru! Yoko konsultoi japanilaisia yrityksiä, jotka haluavat tulla suomen markkinoille, tai suomalaisia yrityksiä, jotka haluavat päästä japanin markkinoille. A.Y. Mirai:n kotisivujen suunnittelussa oli tärkeää, että otetaan huomioon kulttuurien eroavaisuudet. A.Y. Mirai:n kotisivuilta löytyy myös vinkkejä, miten tehdä yhteistyötä japanilaisten yritysten kanssa. Kotisivuillla nämä vinkit näkyvät ns. blogimuodossa.A.Y. Mirain kotisivuilla saa jo pienen maistiaisen japanilaisesta kulttuurista.

A.Y. Mirai:n kotisivujen ensimmäiseltä sivulta on jo helppo ottaa yhteyttä, ja tilata ilmainen konsultaatio. Sivuston ylänurkassa oleva "Varaa ilmainen konsulaatio"-nappi seuraa mukana, vaikka vieraillaan kotisivujen eri sivuilla.

Yhteydenotto on helppoa asiakkaille, kun heillä on monta eri keinoa ottaa yhteyttä. Esim. puhelimiste, sähköpostilla ja lomakkeen kautta.

Meillä oli ilo ja kunnia tehdä yhteistyötä A.Y. Mirai Ltd:n kanssa. Kiitos luottamuksesta. Teidän kanssa oli ihana tehdä yhteistyötä!

27 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki