top of page

Referenssi Terveysratkaisut kotisivut

Meillä Digilickillä on ollut ilo ja kunnia tehdä yhteistyötä Suomen Terveysratkaisut Oy

kanssa. Yhteistyömme alkoi selkeästä tavoitteesta lisätä yrityksen nettisivuille verkkokauppa ja ajanvarausjärjestelmä. Projektin edetessä kävi kuitenkin ilmi, että tämä oli vain jäävuoren huippu - nettisivujen päivittäminen oli laajempi ja monimutkaisempi projekti kuin aluksi oli kuviteltu.


Viivi Bäck, Suomen Terveysratkaisut Oy toimitusjohtaja, kertoi kokemuksestaan näin:


"Päivitin nettisivuni Digilickillä, ajatuksena yksinkertaisesti vain lisätä sivuille verkkokauppa ja ajanvaraus. Kysymysten ja materiaalien tuottamisen paljous yllättivät, sillä edellisten sivujen tekijä ei ollut kertonut mistään näistä asioista, mitä sivuilta tulisi löytyä - ja miksi. Pirjon asiantuntemus vakuutti heti alkumetreillä, ja koko yhteistyö sujui todella mutkattomasti. Nykyiset nettisivuni ovat moninkertaisesti informatiivisemmat ja tuovat palveluideni eri osa-alueet selkeästi ja ymmärrettävästi esille. Pirjo antoi myös näkökulmaa palvelun jaottelusta erillisiksi sen mukaan, mistä lähestymiskulmasta asiakas on varaamassa aikaansa. Näin erillistettiin esimerkiksi Ravitsemusvalmennuksen ajanvaraus myös erikseen Syömishäiriöisille ja Ylipainoisille. Pirjon suosituksesta lisättiin sivuille myös blogi, missä pääsen jakamaan tietotaitoani. Iso plussa oli myös koulutus, josta sai tallenteen, jotta sivuja osaa muokata jatkossa myös itse! Pirjo ylitti odotukseni ammattitaidollaan!"

Yhteistyö Suomen Terveysratkaisut Oy kanssa osoitti, kuinka tärkeää on ymmärtää asiakkaan tarpeet ja tavoitteet syvällisesti. Projektin alkuvaiheessa käytimme runsaasti aikaa kysymysten esittämiseen ja materiaalien keräämiseen, jotta voisimme varmistaa, että kaikki tarvittavat elementit sisältyvät uusiin sivuihin.


Suomen Terveyspalvelut Oy kotisivujen etusivu
Suomen Terveyspalvelut Oy kotisivut

Projektin Vaiheet


Tavoitteiden Määrittely ja Alkukartoitus:

 • Keskustelimme Viivin kanssa hänen tarpeistaan ja toiveistaan verkkokaupan ja ajanvarausjärjestelmän suhteen.

 • Teimme perusteellisen alkukartoituksen olemassa olevista sivuista ja niiden kehitystarpeista.

Sisällön Suunnittelu ja Tuotanto:

 • Käytimme paljon aikaa kysymysten esittämiseen ja materiaalien tuottamiseen.

 • Suunnittelimme sivuille selkeät ja informatiiviset sisällöt, jotka tuovat esille yrityksen palvelut ja arvot.

Tekninen Toteutus ja SEO:

 • Toteutimme tekniset ratkaisut verkkokaupalle ja ajanvarausjärjestelmälle.

 • Varmistimme, että sivujen tekninen toteutus tukee hyvää hakukoneoptimointia (SEO), jotta asiakkaat löytävät helposti tarvittavat tiedot.


Palveluiden Jaottelu ja Asiakaslähtöisyys:

 • Ehdotimme palveluiden jaottelua erillisiksi ajanvarauksiksi, kuten ravitsemusvalmennuksen eriyttäminen syömishäiriöisille ja ylipainoisille.

 • Tämä helpottaa asiakkaita löytämään juuri heidän tarpeisiinsa sopivat palvelut.

Blogi ja Tietotaidon Jakaminen:

 • Lisäsimme sivuille blogin, jonka kautta Viivi voi jakaa asiantuntemustaan ja tietotaitoaan laajemmin.

 • Blogi lisää sivujen arvoa ja auttaa sitouttamaan asiakkaita.


Koulutus ja Jatkokehitys:

 • Tarjosimme koulutusta sivujen ylläpitoon ja muokkaamiseen, jotta Viivi pystyy jatkossa itse päivittämään sivujaan tarpeen mukaan.

 • Koulutuksesta tehtiin myös tallenne, jota voi käyttää myöhemmin.

Valitse sopivin palvelu malli kotisivuista
Palveluista saa helposti lisätietoja

Yhteistyö Suomen Terveysratkaisut Oy kanssa oli antoisaa ja opettavaista. Olemme ylpeitä lopputuloksesta ja siitä, että onnistuimme ylittämään asiakkaamme odotukset. Uudet nettisivut eivät ole vain teknisesti edistyneempiä, vaan ne myös palvelevat asiakkaita paremmin ja selkeämmin.

Kalenterivaraustoiminto kotisivuilla
Kalenterista voi helposti varata itselleen sopivan ajan

Kotisivuilta on tärkeää poistaa kaikki ostamisen esteet. Asiakas voi haluta varata ajan mihin tahansa vuorokaudenaikaan, esimerkiksi yöllä. Hän ei halua lähettää sähköpostia ja kysyä vapaita aikoja, vaan haluaa varata ajan heti ja nähdä vapaat ajat saman tien. Yritys voi myös lisätä eri työntekijöiden ajanvarauslistat ja yhdistää ne kalentereihin. Näin kaikki työntekijät pysyvät ajan tasalla varatuista ajoista.


Kotisivuilta näkyy erilaiset palvelut referenssi kotisivu

Kotisivuilla asiakkaat voivat liittyä sähköpostilistaan, jolloin he saavat sisäpiiritarjouksia ja vinkkejä hyvinvointiin. Uutiskirjeitä voi lähettää suoraan Wixin kautta, hyödyntäen erilaisia automaatioita.

Sähköpostin listan keräys kotisivuilla
Kotisivuilla voi kerätä myös sähköpostilistaa

Jos sinäkin kaipaat apua yrityksesi nettisivujen päivityksessä tai uusien ratkaisujen toteuttamisessa, ota meihin yhteyttä. Me Digilickillä olemme valmiina auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi ja parantamaan verkkopalvelujasi.

2 katselukertaa

Comments


bottom of page