top of page
White File Folders

 Markkinointiopas 

Jätä nimesi ja meilisi sivun ylös, niin saat oppaan heti käyttöösi!

Alkavalle yrittäjälle - miten vältät aloittelijan mokat

Yrittäjillä on monesti monta rautaa tulessa. Usein yrittäjän oma ydinosaaminen on rautaa, mutta sitä tukevien asioiden kuten markkinoinnin, talouden ja itsensä johtamisen asiat saattavat jäädä unholaan, kun päivät ja tunnit täyttyvät kaikella muulla, joka tuntuu sillä hetkellä paljon tärkeämmältä.

 

Oppaassa käymme läpi esim. miten tulla löydetyksi ja mitä asioita kannattaa ottaa huomioon markkinoinnissa. Esimerkiksi kotisivut ovat tärkeä tietolähde ja yrityksen digitaalinen käyntikortti, johon kannattaa panostaa. Riippuen yrityksen toimialasta myös sosiaalinen media voi olla tärkeässä osassa yrityksen markkinointia. Vaikka ei aktiivisesti kaikissa sosiaalisen median kanavissa olisikaan, kannattaa niihin rekisteröityä ja varata ne omiin nimiin, jotta kukaan muu ei niitä voisi varata. Koska aikamme on rajallinen, emme voi olla tehokkaasti läsnä kaikissa eri kanavissa, kannattaa ohjata vähemmän aktiivisista kanavista yhteen kanavaan, jossa ollaan enemmän aktiivisia.

 

Suunnittelemalla konkreettinen toimintasuunnitelma, jota sitten myös seurataan ja tehdään saadaan tuloksia aikaiseksi. Jos resurssipulan vuoksi sellaista ei ole aikaa tai energiaa tehdä, pääsee pienelläkin toimintasuunnitelmalla eteenpäin.

Lataa opas jättämällä nimesi ja sähköpostisi sivun yläosaan.

Reading with Coffee

"Sain oppaasta konkreettisia vinkkejä. Nyt tiedän mitä kannattaa ottaa huomioon, kun lähden tekemään omia kotisivuja ja yrityksen markkinointia."

Mari K. Salo, yrittäjyydestä haaveileva.

Pirjo Virkkunen Digilick.com

Pirjo Virkkunen on digitoimisto Digilick.comin markkinointijohtaja ja yksi omistajista. Pirjolla on noin 20 vuoden kokemus markkinoinnin parissa. Pirjo on innokas ja positiivinen yrittäjä, jolla on aina monta rautaa tulessa.

 

Pirjon pitämiä luentoja ja koulutuksia on kehuttu paljon, koska niissä monimutkaisetkin asiat osataan selittää helposti ja ymmärettävästi. Pirjo tekee myös konkreettista käytännön työtä esim. kotisivuja yrityksille.

bottom of page