top of page

Mitä tulee ottaa huomioon kotisivujen uudistamisessa?

Älä säästä väärässä paikassa

SAAT ENEMMÄN MITÄ TILAAT

Joskus voi olla niin, että itse ei välttämättä aina tiedä mitä pitää ottaa huomioon kotisivujen suunnittelussa ja toteutuksessa. Meiltä saat enemmän mitä tilaat, koska otamme huomioon asiat, joita ei välttämättä tulisi mieleen, mutta jotka ovat erittäin oleellisia kotisivumaailmassa ja voisivat tulla jälkikäteen kalliiksi.

Meidän Sinulle rakentamat kotisivut:

  1. Ovat TESTATUT JA TOIMIVAT Sinulle luovutettaessa

  2. LÖYTYVÄT HAKUKONEILLA

  3. TOIMIVAT MOBIILILAITTEILLA

  4. Ovat Sinun ITSESI PÄIVITETTÄVISSÄ – ilman lisäkuluja

 

Me vastaamme Sinulle nopeasti ja asioimme kanssasi, kuten ihmisen kanssa asioidaan. Meidän kanssamme keskustellessa takataskussa ei tarvitse olla ohjelmistoinsinöörin koulutusta vaan ihan normaali suomenkieli riittää (englantikin sujuu).

SEO-optimointi

SAAT HAKUKONEOPTIMOIDUT KOTISIVUT

Yli 90% ihmisistä etsii tietoa hakukoneista, joten kotisivujesi olisi syytä löytyä niistä (lähde: Bia/Kelsey Group). Otamme kotisivujen suunnittelussa huomioon hakukoneystävällisyyden. Upeista kotisivuista ei ole nimittäin mitään hyötyä, jos niistä ei tiedä kukaan muu kuin lähimmät ystäväsi.

Hakukoneoptimointi ei ole sellaista, että kun se on kerran tehty, niin voi ottaa ruohonkorren suupieleen ja katsella ohi lipuvia pilviä.  Aina kun sivustolle tehdään uudistuksia, pitää huomioida hakukonelöydettävyys. Meidän avullamme ymmärrät, miten voit itse tehdä hakukoneoptimointia kotisivuillesi. Pystyt ottamaan jokaisen sivun erikseen työn alle. Eikä mitään koodausosaamista tarvita. Tämä SISÄLTYY PAKETTIHINTAAN.

Muutosten tekeminen ei saa maksaa

SAAT TEHDÄ MUUTOKSIA ITSE - ILMAISEKSI

Monessa mainostoimistossa jokainen pieninkin muutos kotisivuille maksaa. Mikään ei ole rasittavampaa kuin roikkua pienen kotisivumuutoksen vuoksi kuuntelemassa "kaunista" hissimusiikkia 20 minuuttia ja maksaa vielä jonotusajasta - ja kaiken kukkuraksi homma ei tule edes hoidettua. Meillä saat käyttöösi sivuston, johon kuva- ja tekstimuutokset sekä pienet rakennemuutokset on helppoa tehdä itse – HINTAAN 0 euroa.

 

Kotisivuja kannattaa päivitellä paitsi sesongeittain myös muutenkin tarkistaa, että sivusto on aina ajan tasalla. On tosi ikävää, nähdä vanhoja tarjouksia, jotka eivät ole enää voimassa. Se antaa myös väärän mielikuvan yrityksestäsi. Siksi olemme tehneet PÄIVITTÄMISESTÄ HELPPOA.

Kotisivujen täytyy toimia kännykässä

SAAT KÄNNYKÄLLÄKIN TOIMIVAT KOTISIVUT

Nykyaikana kotisivujen pitää toimia hyvin kännykässä tai tabletilla. Asiakkaat tekevät ostopäätöksiä myös liikkeellä ollessaan. Ihmiset ovat kärsimättömiä ja nopeita, tiedon tulee löytyä heti. Kotisivun tekstien pitää olla luettavan kokoisia ja näytöllä näkyvissä (ei siis jatkua sen ulkopuolelle). Myös valikoita pitää voida käyttää sujuvasti kännykällä ja esim. soittaminen yritykseen pitää olla tehty helpoksi.

Esimerkiksi se, että yrittää maalata, kopioida ja sitten liittää puhelinnumeroa ei ole enää nykypäivää, vaan klikkaamalla puhelinnumeroa pitää olla mahdollisuus soittaa yritykseen saman tien. Tämä voi tuntua pieneltä yksityiskohdalta, mutta kun Sinulla on tämä toiminto ja kilpailijalla ei, saatat hyvinkin voittaa itsellesi asiakkaita.

Sinulle tekemämme sivut ovat MOBIILIOPTIMOIDUT.

bottom of page